Dolce Sport organizeaza trei zile de miscare la “Cea mai mare ora de sport”

Dolce Sport da startul sambata, 6 iulie, celei de-a treia editii a evenimentului “Cea mai mare ora de sport”, ca parte a campaniei pro-sanatate “Miscarea face bine”. Evenimentul, organizat de Dolce Sport impreuna SmartAtletic si GetFit, se va desfasura pe durata a trei zile, prima fiind programata in aceasta sambata, in Bucuresti, parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, intre orele 9-15. Alte doua zile dedicate exercitiilor in aer liber sunt rezervate pentru vineri, 26 iulie, si sambata, 27 iulie, la Mamaia, piateta Perla. La “Cea mai mare ora de sport” din Bucuresti vor avea loc demonstratii de zumba, kangoo jumps,  body kick,  dar si dansuri pentru copii.

“Pentru ca numarul celor care fac miscare este in continua crestere si pentru ca suntem la cea de-a treia editie a evenimentului Cea mai mare ora de sport, ne-am decis sa il organizam pe durata a trei zile si sa mergem si acolo unde cei mai multi dintre romani isi petrec vacanta in acest an, adica pe litoralul romanesc. La editiile anterioare am avut mii de participanti de toate varstele, iar acum speram ca numarul entuziastilor sa fie cel putin la fel de mare,” a declarat Vlad Enachescu, Director General Dolce Sport.

Fata de editiile din anii trecuti, cateva noi discipline precum boot camp, antrenamentul functional, bokwa, fitbox, real ryder, steel programs, X-tempo, care capata noi adepti de la o luna la alta, vor putea fi testate de participanti. Sesiunile vor fi sustinute de instructori renumiti alaturi de care participantii pot invata miscari de baza sau pot efectua exercitii intense.

 “Miscarea face bine” este o campanie pro-sanatate prin sport si dieta corecta, demarata de Dolce Sport, canalul TV al Romtelecom, in anul 2011.

Penrtu mai multe informatii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.