Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Domestos: Liceul cu program sportiv din Botosani castiga Dreptul la toalete!

Vizual #dreptullatoaleteDomestos, in parteneriat cu Crucea Rosie Romana, continua demersurile incepute in campania „Domestos sustine igiena in scoli” si trece la o noua etapa de selectie.

Astfel, dintre cele 88 de scoli inscrise pentru renovarea toaletelor, Crucea Rosie Romana a ales ca Liceul cu program sportiv din Botosani sa beneficieze de modernizarea grupurilor sanitare.

Institutia de invatamant a fost data in folosinta in anul 1995 si gazduieste, in prezent, 870 de copii repartizati in 38 de clase, de la clasa 0 pana la ultimul an de liceu. Elevii liceului au cucerit aproape 2,000 de medalii in competitii sportive nationale si internationale, iar peste 150 de sportivi crescuti in acest liceu au jucat sub culorile Romaniei in loturi nationale de juniori.

„Siguranta elevilor nostri este o chestiune care ne preocupa constant. Din acest motiv ne-am inscris in acest proiect si suntem bucurosi ca unitatea scolara va beneficia de renovarea grupurilor sanitare. Este un pas esential pe masura ce ne apropiem de momentul in care copiii se vor reintoarce la cursuri: ii vom putea intampina in conditii optime”, a declarat dl. prof. Ioan Hunca, directorul Liceului cu program sportiv Botosani.

In plus, 25 de unitati de invatamant din intreaga tara vor beneficia de kituri cu produse de dezinfectare si igienizare oferite de Domestos. Lista completa, cat si regulamentul programului, pot fi gasite pe www.domestos.ro si pe site-ul www.crucearosie.ro, pagina dedicata campaniei.

 

„Ne pasa de viitorul elevilor din Romania si ne dorim ca intoarcerea lor la scoala sa  se realizeze in siguranta, din punct de vedere igienic, fara nicio exceptie. In 2020, inca mai exista  scoli cu toalete in curte, unde elevii sunt fortati sa iasa in frig si le este refuzat dreptul la decenta si igiena. Prin eforturile noastre ne dorim sa ne putem mandri cu o Romanie in care toti elevii au acces la toalete curate. De aceea, de peste 5 ani sustinem unitatile de invatamant si igiena in scoli. Acum, cu atat mai mult, in contextul COVID-19, eforturile noastre sunt concentrate pentru asigurarea de conditii optime de igiena si siguranta a copiilor”, a declarat Camelia Pop, Brand Manager Domestos & Savo Unilever South Central Europe.

Inscrierile in campania ”Domestos sustine igiena in scoli” continua pe site-ul campaniei pentru toate cele 3 categorii din concurs – construirea unui grup sanitar, acolo unde acesta este in curte, renovarea si modernizarea toaletelor sau acces la kituri de produse necesare pentru intretinere, curatare si igienizare, atat de importante in general, dar cu atat mai mult in contextul riscului de imbolnavire de COVID-19. Pana in prezent, au fost facute 356 de inscrieri valide in toate cele 3 categorii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...