Donatie de 25.000 de euro de la Porsche Romania catre Habitat

Porsche Romania a donat 25.000 de euro in cadrul campaniei „Adevarul este in inima ta”, derulata de Habitat for Humanity Romania. Campania isi propune sa asigure conditii decente de locuit cat mai multor familii. Conform statisticilor Eurostat, in Romania peste 5 milioane de persoane traiesc in conditii de locuit precare si inadecvate, iar un milion de oameni nu au incalzire, apa potabila sau toaleta.

„Am dezvoltat o stransa colaborare cu Habitat for Humanity Romania si ne-am implicat in numeroase proiecte ale fundatiei, desfasurate pe tot parcursul anului trecut. Consideram ca s-a stabilit o traditie frumoasa si intentionam s-o respectam si pe viitor”, a declarat Anca Ghenescu, Corporate PR, Porsche Romania.

Porsche Romania a sustinut si reconstructia caselor dupa indunatiile din 2010, in campania „Daruieste demnitate”, dar si proiectul Big Build 2011, cand peste 800 de voluntari au construit 10 case in 5 zile. In 15 ani de activitate Habitat for Humanity Romania a ajutat peste 8.000 de oameni sa locuiasca in conditii decente. Pentru zeci de mii de familii nevoia urgenta inca exista. Pentru mai multe detalii, click aici

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.