Donatii pentru 1.500 de sinistrati din Ialomita, de la Cosmote si Romtelecom

COSMOTE Romania si Romtelecom au dus oamenilor blocati de zapezi conserve, paine, dulciuri, lapte praf pentru sugari, dar si lanterne, baterii si medicamente antigripale. Valoarea totala a ajutoarelor s-a ridicat la 12.000 de euro. De acestea au beneficiat aproape 1.500 de locuitori din trei sate ialomitene (Grindasi, Livedea si Marsilieni).

“Ajutoarele au fost transportate cu opt masini de teren de catre angajati din partea celor doua companii, care s-au impartit in trei convoaie. Un singur convoi a avut cateva probleme, blocandu-se pe traseu de cateva ori, dar ajungand in final la destinatie. Echipele au colaborat foarte bine cu autoritatile locale, cu care au tinut permanent legatura si care i-au sprijinit la distribuirea ajutoarelor. Distributia va continua pe parcursul urmatoarelor zile, fiind supervizata de catre reprezentantii celor doua companii”, au declarat reprezentantii COSMOTE.

Actiunea din Ialomita este parte dintr-o serie mai mare de eforturi realizate de cele doua companii pentru a sprijini populatia afectata de caderile masive de zapada. Saptamana trecuta, Romtelecom si COSMOTE Romania s-au implicat in campania „Romania are nevoie de tine”, oferind sprijin financiar in valoare de 20.000 de euro acestei cauze. Mii de persoane din judetele Buzau, Vrancea si Galati au beneficiat de ajutoare prin campania sprijinita de cele doua companii, care constau in alimente si alte bunuri care au fost livrate chiar si cu elicoptere in zonele cele mai izolate.

De asemenea, angajatii COSMOTE Romania au donat haine, incaltaminte si alimente pentru adaposturile cu oameni ai strazii. Romtelecom a mai donat 5.000 de euro catre Crucea Rosie pentru a sprijini actiunile de ajutorare a celor afectati de conditiile meteo extreme.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.