Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Dorna a donat incubatoare pentru copiii nascuti prematur, catre 10 maternitati din tara

Donatii maternitati dornaDorna si Salvati Copiii au dotat 10 maternitati din Romania cu echipamente de specialitate necesare ingrijirii medicale a copiiilor nascuti prematur. Donatiile, realizate ca parte a campaniei Grija pentru copii „Job de o secunda”, au fost in valoare de 100.000 de euro.

De la data lansarii campaniei Grija pentru copii si pana in prezent, Dorna si Salvati Copiii au dotat 60 de maternitati din tara cu 86 de echipamente medicale de specialitate pentru ingrijirea nou-nascutilor prematur, in valoare aproximativa de 700.000 de euro.

Provocarea „Job de o secunda”, parte a campaniei de responsabilitate sociala Grija pentru copii, demarata inca din anul 2013 de Dorna si Salvati Copiii, a pornit de la faptul ca, pentru majoritatea dintre noi, o secunda, luata separat, nu inseamna foarte mult, insa, pentru copiii nascuti prematur, ea poate insemna totul. Astfel, in debutul campaniei, Dorna si-a indemnat consumatorii sa isi ia un job de o secunda si sa ofere o clipa din timpul lor copiilor nascuti prematur.

Peste 578.000 de oameni s-au implicat in campanie si si-au luat un job de o secunda, aratandu-si astfel, sustinerea pentru lupta pentru viata a bebelusilor nascuti inainte de termen.

Le multumim tuturor celor care si-au luat un job de o secunda. Peste jumatate de milion de oameni si-au aratat suportul pentru cauza, iar acest lucru nu face decat sa ne arate ca suntem pe drumul cel bun. Nicio secunda nu a fost irosita! Speram ca toata sustinerea lor, alaturi de noile echipamente medicale de specialitate pe care Dorna le-a donat catre maternitatile din tara anul acesta, sa contribuie la obiectivul nostru comun: acela de a ajuta bebelusii nascuti prematur sa primeasca ingrijirea si atentia de care au nevoie”, a declarat Daria Gonta, Senior Brand Manager, Coca-Cola Romania.

In urma campaniei din acest an, „Job de o secunda”, Dorna si Salvati Copiii au donat echipamente in valoare de 100.000 de euro, catre 10 spitale din tara, care aveau nevoie de ele: Spitalul Judetean Oradea, Spitalul Judetean de Urgenta Braila, Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Pantelimon din Bucuresti, Spitalul Judetean Calarasi, Spitalul Municipal Medgidia, Spitalul Judetean de Urgenta Sfantu Gheorghe, Spitalul Municipal Petrosani, Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare, Spitalul Municipal Falticeni si Spitalul Municipal de Urgenta Barlad.

Maternitatile din cadrul acestor spitale au beneficiat de dispozitive medicale precum  incubatoare de terapie intensiva, incubatoare deschise cu modul de resucitare,  incubatoare inchise si mese radiante.

Campania „Grija pentru copii” a fost lansata de Dorna si Salvati Copiii in anul 2013, in scopul sustinerii unor programe pentru ingrijirea corespunzatoare a nou-nascutilor prematur.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...