Dorna si Simona Halep invita romanii sa doneze timp pentru viata copiilor nascuti prematur

Dorna - Grija pentru copii 2015 Dorna, in parteneriat cu organizatia Salvati Copiii Romania, a dat startul celei de-a patra editii a campaniei Grija pentru Copii. Cu sustinerea Simonei Halep, proiectul le adreseaza romanilor o noua provocare in 2016 aceea de a dona timp, pentru a oferi o sansa la viata copiilor nascuti prematur care pot petrece pana la 3 luni in incubatoare, pentru a ajunge la parametrii normali de viata. Pe site-ul www.dorna.ro, cei care aleg sa doneze timp o pot face in doua feluri – urmarind clipul de sustinere al campaniei sau creandu-si propriul Dorna - Nicoleta Eftimiu, Simona Halep, Gabriela Alexandrescuclip de sustinere. Dorna va aduna secundele donate prin vizionarea clipurilor de sustinere, iar de fiecare data cand se cumuleaza echivalentul a 3 luni, va dona cate un echipament de specialitate dedicat ingrijirii copiilor nascuti prematur.

Cand am inceput sa dezvoltam campania Grija pentru Copii din acest an, ne-a fost clar un lucru, pe care chiar unii dintre consumatorii nostri ni l-au semnalat – faptul ca trebuie sa le dam acestora ocazia de a se implica mai mult decat au putut s-o faca pana acum. Astfel, in 2016, le oferim ce si-au dorit – oportunitatea de a sustine ei insisi cauza, alaturi de Simona Halep, donand timp din timpul lor, pentru copiii nascuti prematur”, a declarat Nicoleta Eftimiu, Director de Marketing Coca-Cola Romania.

Lansata in 2013, campania contribuie la dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternitatilor din Bucuresti si din tara, dar si la o informare corecta si completa asupra problematicii nasterilor premature din Romania.

Dorna - Simona Halep 2015Ma bucur sa fac parte in continuare din acest proiect care imi este foarte aproape de suflet. Acesti copii au nevoie de timp mai mult decat oricare dintre noi si imi doresc sa-i ajut sa-l castige. Anul acesta ii indemn pe toti sustinatorii mei sa mearga si mai departe si sa devina, alaturi de mine, ambasadori ai acestei cauze. Hai sa donam copiilor nascuti prematur timp pentru viata!”, a declarat Simona Halep, numarul 3 WTA.

Campania Grija pentru Copii se va desfasura pana la finalul lunii aprilie, sub mesajul „Hai sa donam copiilor nascuti prematur timp pentru viata!”. Inceput in 2013, proiectul sustinut de Dorna si Salvati Copiii s-a materializat pana acum in dotarea a 40 de maternitati si sectii de neonatologie cu echipament de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.