Doua gradinite si un spital au fost reabilitate de catre angajatii Gold Plast

Gold Plast glambocelu 3Circa 200 de angajati ai companiei Gold Plast, insotiti de familiile lor, au luat parte la activitati sociale de implicare in comunitate, pentru a marca cei 10 ani de activitate ai firmei in Romania. Acestia au participat la reabilitarea gradinitelor din Topoloveni si Glambocelu, a sectiei de radiologie si a curtii Spitalului Sf. Spiridon din Calinesti. La Gradinita din Glambocelu au fost vopsiti peretii exteriori, reparate si vopsite gardurile, a fost tunsa iarba din curte si amenajat terenul de sport. De asemenea, a fost amenajat un loc de joacGold Plasta pentru cei mici, cu leagane si casute din plastic.

 declarat Luca Rabbia, director operational Gold PlastM-a impresionat numarul mare de angajati care s-au inscris in aceasta actiune de voluntariat pe care am planuit-o pentru a marca cei 10 ani de activitate in Romania. Si mai mult m-a impresionat faptul ca foarte multi dintre ei au venit cu familiile lor. Impreuna am format o mare familie, a carei actiune a produs in numai o zi un impact vizibil in comunitate”, a declarat Luca Rabbia, Gold Plast calinesti 1director operational Gold Plast.

Spitalul din Calinesti a beneficiat de reabilitarea sectiei de radiologie a serviciului de urgenta – zugravire si acoperirea pardoselei cu un material special folosit in spitale. Totodata, au fost executate lucrari de vopsire a gardului si a zonelor de acces din curtea spitalului, curatarea spatiului verde si amenajarea unui loc de odihna cu alee si banci de lemn.

La Gradinita din Topoloveni au fost zugraviti in culoare peretii a 15 clase si au fost realizate figurine pentru decorarea gardului.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.