Doua saptamani pentru inscrierea in Programul MOL pentru sanatatea copiilor

Mai sunt doua saptamani pana la termenul limita (9 noiembrie) in care organizatiile non-guvernamentale pot depune cereri de finantare in Programul MOL pentru sanatatea copiilor. Pot primi finantare prin acest program ONG-urile care deruleaza proiecte de terapie emotionala sau terapie prin arta pentru copii cu varste sub 18 ani care sufera de boli cronice, sunt afectati de dizabilitati sau se afla in curs de recuperare dupa afectiuni grave. O astfel de organizatie poate sa beneficieze de o suma de maxim 20.000 lei, in forma de prefinantare, pentru un proiect ce urmeaza a fi implementat in perioada 15 decembrie 2013 – 31 august 2014. Programul este dezvoltat de MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate.

“Pot depune proiecte si castigatorii Programului MOL pentru sanatatea copiilor – editia 2012, cu conditia sa fi folosit sponsorizarea primita in conformitate cu termenele inscrise in contract si sa fi trimis (cel tarziu pana la 21 octombrie) raportul proiectului finantat anul trecut intocmit conform cerintelor programului”, spun initiatorii programului.

Cuantumul total al sponsorizarilor este de 300.000 lei.
Lista castigatorilor va fi facuta publica pana la data de 10 decembrie 2013.

In acest an a fost introdus si Premiul MOL pentru Sanatatea Copiilor, care urmeaza sa fie acordat proiectului cu cel mai mare succes in implementare. Organizatia care va primi Premiul MOL pentru Sanatatea Copiilor va beneficia in urmatoarea editie de finantarea maxima disponibila pentru un proiect, de 20.000 de lei, si va desemna un membru al juriului. Primul Premiu va fi acordat dupa finalizarea proiectelor care vor fi desemnate beneficiare ale editiei 2013.

Pentru mai multe informatii click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.