DPD va distribui gratuit coletele fundatiei Light Into Europe

Compania de curierat Dynamic Parcel Distribution (DPD) Romania va transporta gratuit toate pachetele si coletele Fundatiei Light into Europe, fundatie dedicata dezvoltarii activitatilor si programelor de sprijin pentru persoanele cu dizabilitati senzoriale.

Pentru noi este o bucurie si o onoare faptul ca putem ajuta Light into Europe. Din pacate, persoanele cu dizabilitati senzoriale din Romania nu au acces la sprijinul si atentia de care au nevoie pentru a duce o viata normala, integrata firesc in comunitate. Este o satisfactie enorma sa poti participa activ si vizibil la cresterea calitatii vietii celor din jur, sa faci parte dintr-o cauza care are darul sa faca viata unor oameni mai frumoasa“, a declarat Lucian Aldescu, CEO DPD Romania.

In prezent, peste 3.000 de copii copii nevazatori sau cu deficiente de auz si peste 500 de familii cu astfel de dizabilitati dispun de ajutorul Light into Europe.

“Este o veste fantastica pentru noi, mai ales in aceasta perioada grea de recesiune, in care orice sprijin conteaza enorm. Acum, cu ajutorul DPD, vom reusi sa distribuim materialele educationale pe care le realizam, inclusiv carti in Braille, DVD-uri translatate in limbajul semnelor, dar si jucarii, haine, rechizite tuturor celor care au nevoie de acestea, fara sa ne mai facem griji din cauza costurilor de transport. Banii economisiti astfel vor fi folositi pentru realizarea a mai multe obiecte care sa-i ajute pe prietenii nostri cu dizabilitati”, a declarat Stan Platt, presedintele Light into Europe.

DPD Romania este activa pe piata locala din 2008, prin preluarea Pegasus, prima companie de livrari urbane din Romania, infiintata in 1997.  In prezent, DPD Romania se numara printre primele 5 companii de curierat rapid si coletarie din Romania, cu peste 500 de angajati (inclusiv francizele), 74 depozite si 12 000 de colete livrate zilnic. DPD Romania are o acoperire nationala in proportie de 100% si efectueaza livrari in peste 220 de tari din intreaga lume.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.