Dupa mai mult verde, avem mai multa lumina

Grupul CEZ, unul din marii jucatori pe piata europeana de energie electrica, si-a lansat de curand un website dedicat responsabilitatii sociale a companiei in Romania. maimultalumina.ro trece in revista proiectele derulate de CEZ-ul autohoton de-a lungul anilor, compania lansand totodata institutiilor si ONG-urilor invitatia de a-si prezenta ideile si de a colabora “pentru mai multa lumina in societatea romaneasca”.

CEZ Romania are deja in portofoliul sau de CSR o serie de parteneriate cu organizatiile neguvernamentale. AIESEC, celebra asociatie studenteasca, colaboreaza cu CEZ din 2009 in proiecte si domenii diverse, la nivelul regiunii Oltenia. CEZ si MaiMultVerde au finalizat de curand proiectul educational de mediu EcoChampions, prin care au fost create cluburi de voluntari in 10 scoli si licee din judetul Constanta. Iar un comunicat de presa lansat ieri anunta implicarea si sustinerea companiei a marelui heirup ecologic voluntar romanesc, Let’s Do It, Romania!, initiat de Asociatia EcoAssist.

In prezent, CEZ Romania isi desfasoara activitatea in 9 judete, Arges, Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti, Teleorman, Valcea, Caras Severin si Constanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.