E.ON a dat salvatorilor SMURD echipamente speciale de protectie

E.ON Romania a donat paramedicilor SMURD 320 de echipamente speciale de protectie. Noile echipamente vor merge la peste 100 de echipe de salvatori SMURD din judetele Botosani, Iasi, Suceava, Alba, Mures, Covasna si Brasov. In aceste judete a fost identificata o nevoie imediată de astfel de echipamente speciale de protectie. Gecile si combinezoanele vor fi imbracate de noile echipe de interventie infiintate in cele sapte judete.

„Este un proiect nou cu o valoare foarte importanta din punct de vedere financiar, dar mai ales pentru personalul nostru. Aveam mare nevoie de aceste echipamente intrucat SMURD este un serviciu in continua expansiune si aproape lunar punem bazele a noi echipe de interventie. De aceea, sprijinul venit din partea Grupului E.ON ne ajuta sa beneficiem de o protectie sporita prin intermediul acestor echipamente speciale”, a declarat dr. Raed Arafat, fondator SMURD.

Prin aceasta actiune, E.ON isi consolideaza parteneriatul strategic cu SMURD inceput in urma cu 6 ani. Valoarea totala a acestui proiect este de 65.000 de euro.

„Profesionalismul si performantele personalului SMURD sunt binecunoscute si sunt demonstrate prin miile de vieti salvate de la infiintarea sa. Parteneriatul este doar una dintre modalitatile prin care Grupul E.ON incearca sa contribuie la sanatatea comunitatilor locale unde activeaza”, a declarat Frank Hajdinjak, director general al E.ON Romania.

Sprijinul acordat de E.ON in cei 6 ani de parteneriat depaseste suma de 380.000 de euro, banii fiind destinati finantarii de proiecte importante de dezvoltare ale SMURD. Dintre acestea pot fi amintite: dotarea bazei aeriene SMURD, organizarea de cursuri pentru formarea salvatorilor si asistentei medicale de urgenta, achizitia de echipamente si sustinerea campaniei de promovare a serviciilor medicale de urgenta, precum si a strangerii de fonduri pentru dezvoltarea acestui sistem.  De asemenea, in urma parteneriatului cu SMURD, angajatii E.ON beneficiaza de cursuri de prim-ajutor si instruire pentru cazurile de interventie de urgenta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.