E.ON a dat startul unei noi editii a campaniei #DaruiesteLumina

vizual Daruieste LuminaE.ON a dat startul unei noi editii a campaniei #DaruiesteLumina, prin care pune la dispozitie 100.000 kWh– gaz si electricitate, pentru patru institutii sociale din judetele Caras-Severin, Cluj, Harghita si Sibiu.

Oamenii din toate colturile tarii pot darui simbolic, in prag de iarna, lumina si caldura celor aflati in nevoie, fara ca acest gest sa presupuna vreun cost pentru utilizatorii de Facebook care aleg sa se implice. 

Tot ce trebuie sa faca este sa adauge o rama #DaruiesteLumina pozei de profil pe pagina personala de Facebook. Fiecare rama echivaleaza 100 kWh de energie gratuita pentru cei mai putin norocosi.

Cu ajutorul E.ON, poti darui lumina si la propriu, prin acest simplu gest pana pe 24 decembrie.

Asezamintele incluse in acest an in proiect sunt:

  • Casa Sf. Iosif – Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita;
  • Liceul Special pentru Deficienti de Vedere – Cluj Napoca, jud. Cluj;
  • Caminul pentru Persoane Varstnice – Caransebes, jud. Caras-Severin;
  • Centrul de Plasament Agarbiciu, jud. Sibiu.

Toti cei 100.000 de kWh vor fi daruiti de E.ON Energie Romania, acestia urmand sa fie scazuti din factura de consum de energie electrica sau de gaze naturale a beneficiarilor.

Campania “Daruieste Lumina!”, derulata de E.ON Romania exclusiv in mediul online, s-a calificat anul acesta in finala Digital Communication Awards, de la Berlin, alaturi de proiecte de amploare din intreaga Europa.

E.ON a donat de-a lungul campaniei 700.000 kWh energie si gaze naturale catre 42 de institutii sociale si 800 de familii defavorizate din Romania.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.