E.ON a investit 650.000 de euro in sisteme de iluminat performante in institutii scolare

Energie in scolile copilariei 2 (2) E.ON Romania a venit si in acest an in sprijinul comunitatilor in care este prezent si a continuat proiectul „Energie in scolile copilariei”, proiect dedicat imbunatatirii conditiilor de studiu. Astfel, in perioada iunie-august au fost montate circa 6.000 de corpuri de iluminat si 15.000 de tuburi cu led mai economice si eficiente, bugetul alocat de E.ON Romania in 2016 pentru acest proiect fiind de 650.000 de euro. Noul an scolar aduce conditii mai bune de studiu, dar si o reducere a consumului de energie pentru noua unitati de invatamant din judetele Caras-Severin, Bacau, Botosani, MaramEnergie in scolile copilariei 2 (1)ures, Mures, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Timis.

Lucrurile mari se fac cu pasi mici dar siguri si in mod constant. Ne-am propus inca de la venirea in Romania sa fim aproape cu adevarat de comunitate si sa venim in intampinarea nevoilor acesteia. Am sustinut si sustinem in continuare educatia, deoarece fara educatie nu este viitor, si de aceea dorim prin acest proiect sa oferim sprijin unitatilor scolare si implicit comunitatii”, a declarat Dan Morari, Director General al E.ON Energie Romania.

Proiectul „Energie in scolile copilariei” a debutat in 2012 si pana in prezent a fost dezvoltat in 37 de unitati de invatamant din tara, din mediul rural si urban, peste 20.000 de copii si cadre didactice beneficiind de conditii mai bune de studiu.

In cadrul proiectului, au fost montate 15300 de corpuri de iluminat si 37000 de tuburi economice si cu led, suma investita de E.ON Romania fiind de 1.580.000 de euro.

Incepand cu anul 2005, E.ON Romania a sustinut cu peste 9,3 milioane EUR numeroase proiecte de responsabilitate sociala in comunitatile in care isi desfasoara activitatea, numarul total al beneficiarilor acestor initiative ridicandu-se la aproximativ 260.000. Numai in domeniul educatiei au fost derulate proiecte de peste 4,2 milioane EUR, de acestea beneficiind circa 180.000 de copii. Totodata, mai mult de 750.000 EUR au fost investiti in domeniul sportului, cu peste 10.000 de beneficiari.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.