E.ON „Daruieste Lumina“: 100.000 kWh au fost directionati in mai putin de 14 zile

vizual Daruieste LuminaPeste o mie de utilizatori din retelele sociale au raspuns invitatiei E.ON de a se gandi la semenii lor si a le aduce bucurie de sarbatori printr-un gest simplu.

Tot ce au trebuit sa faca a fost de a-si personaliza fotografia de profil cu rama campaniei „Daruieste Lumina”, mentionand totodata una dintre cele patru institutii sociale pe care au dorit sa o ajute prin directionarea unei parti din cantitatea de 100.000 kWh pusa la dispozitie de E.ON Energie Romania.

Fiecare rama instalata la poza de profil a echivalat cu 100 kWh de energie gratuita destinata celor mai putin norocosi. Desi initial campania a fost prevazuta sa se incheie la 24 decembrie 2018, intreaga cantitate de energie a fost donata in mai putin de doua saptamani datorita interesului ridicat provocat de initiativa in randul romanilor.

Astfel, Casa de copii Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc va primi 39.200 kWh, caminul pentru Persoane Varstnice din Caransebes – 25.500 kWh, Liceul pentru Deficienti de Vedere din Cluj Napoca – 18.100 kWh, iar la Caminul pentru copii Agarbiciu vor ajunge 20.500 kWh.

Cea de-a cincea editie a campaniei „Daruieste Lumina” a fost derulata in perioada 6 – 20 decembrie 2018. Toti cei 100.000 kWh sunt donati de E.ON Energie Romania, cantitatile oferite urmand sa fie scazute din factura de energie electrica sau gaze naturale a institutiilor beneficiare.

La editiile anterioare ale campaniei, E.ON a donat 700.000 kWh energie si gaze naturale catre 42 de institutii sociale si 800 de familii defavorizate din Romania.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.