E.ON Energie Romania a donat 100.000 kWh catre 12 institutii sociale

site_campanie_daruieste_luminaE.ON Energie Romania a donat 100.000 de kWh unor spitale, scoli si centre de copii si batrani, prin intermediul campaniei “Daruieste lumina”. Derulat in luna aprilie prin intermediul platformei online www.daruiestelumina.ro, proiectul a urmarit mobilizarea romanilor pentru sustinerea a 12 institutii, acestia fiind chemati sa decida, in urma votului exprimat pe platforma online, dar si pe pagina de Facebook a campaniei, destinatarii celor 100.000 kWh. Beneficiarii au fost grupati in patru categorii, iar kilowatii au mers catre acestia cu fiecare click primit din partea vizitatorilor. Toti cei care au votat au avut posibilitatea de a-si indemna prietenii de pe Facebook sa doneze si ei kilowati institutiei sociale care le-a atras atentia cel mai mult. Campania nu a presupus E on - -daruieste-luminaniciun cost pentru cel care a daruit mai departe. Toti cei 100.000 de kWh au fost donati de E.ON Energie Romania, kilowatii primiti din partea votantilor urmand sa fie scazuti din factura de energie electrica sau gaze naturale a beneficiarilor.

Frank Hajdinjak_CEO E.ON RomaniaIn fiecare an dezvoltam si sustinem numeroase proiecte de responsabilitate sociala, mai ales din zona sanatatii, educatiei, sportului sau sigurantei, prin care dorim sa venim in sprijinul comunitatilor din care facem parte. De aceasta data am ales sa o facem diferit, pentru ca am vrut sa aratam ca gesturi aparent mici, cum este cel de a dona un kWh cu un simplu click, duc la fapte mari, care pot schimba in bine viata unor oameni. A fost un exercitiu de solidaritate care ne-a reusit si pentru asta doresc sa multumesc tuturor celor care au votat si ne-au sustinut in acest demers”, a declarat Frank Hajdinjak, director general al E.ON Romania.

Cel mai mare numar de kilowati donati au mers catre centrele de copii – 34.519 kWh. Pentru scolile incluse in campanie au fost directionati 31.885 kWh, pentru spitale 24.754 kWh, iar catre casele de batrani 9.045 kWh.

Campania „Daruieste lumina” face parte dintr-o serie de proiecte si actiuni programate pentru 2015,  an in care compania E.ON Romania marcheaza 10 ani de prezenta pe piata de energie locala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.