Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSR EVENIMENTE

E.ON Energie Romania va darui si in acest an “Lumina de Craciun”

eon-daruieste-lumina-craciunuluiE.ON Romania anunta lansarea unei noi editii a campaniei “Daruieste Lumina Craciunului”, prin intermediul careia vor fi donati 200.000 de kWh – gaz si electricitate – in perioada 19-27 decembrie 2016, catre un numar de 11 institutii publice – scoli si licee, camine, centre de batrani si spitale – desemnate ca beneficiare prin votul romanilor.

Lista institutiilor participante la campanie poate fi gasita pe pagina de Facebook “Daruieste Lumina Craciunului”, acolo unde utilizatorii pot alege careia dintre acestea ii vor acorda votul prin intermediul unui Like. Fiecare Like acordat se va transforma automat in 10 kWh.

Toti cei 200.000 kWh sunt donati de E.ON Energie Romania, kilowatii respectivi urmand sa fie scazuti din factura de energie electrica sau gaze naturale a beneficiarilor.

Prima editie a campaniei „Daruieste lumina”, una dintre cele mai mari campanii de social media derulate de E.ON Romania, s-a desfasurat in luna aprilie 2015, cand au fost oferiti 100.000 kWh spre beneficiul unui numar de 12 institutii – spitale, scoli, case de copii si case de batrani din 10 judete.

Campania a fost continuata in decembrie 2015, cand au fost daruiti peste 200.000 kWh catre 800 de familii cu probleme, nominalizate de prieteni sau rude.

Incepand cu anul 2005, E.ON Romania a sustinut cu peste 9,3 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate sociala in comunitatile in care isi desfasoara activitatea, numarul total al beneficiarilor acestor initiative ridicandu-se la aproximativ 260.000.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...