E.ON Romania: 10.000 de romani au Daruit Lumina unui numar de 16 institutii sociale

E- on Daruieste LuminaAproximativ 10.000 de romani au daruit 100.000 kWh de electricitate sau gaze naturale in cadrul celei de-a treia editii a campaniei „Daruieste Lumina”, derulata de E.ON Romania in perioada 19 – 27 decembrie 2016. Mai mult decat atat, intrucat cantitatea de energie disponibila initial a fost de 200.000 kWh, organizatorii campaniei au decis sa dubleze donatiile catre institutiile beneficiare. De exemplu, daca una dintre institutii a fost aleasa de 1.000 romani, primind astfel 10.000 kWh, contributia finala, din partea de E.ON Energie Romania, va fi de 20.000 kWh. Toti cei 200.000 kWh sunt donati de E.ON Energie Romania, kilowatii respectivi urmand sa fie scazuti din factura de energie electrica sau gaze naturale a beneficiarilor.

Romanii au daruit lumina timp de 9 zile prin intermediul unui mecanism simplu: s-au autentificat pe website-ul www.daruiestelumina.ro cu contul de Facebook si au selectat institutia careia i-au acordat votul prin intermediul unui Like, fiecare Like acordat transformandu-se automat in 10 kWh.

Beneficiarii au fost grupati in patru categorii, iar kilowatii au mers catre acestia cu fiecare Like primit din partea vizitatorilor pe website. Toti cei care au dat Like au avut posibilitatea de a-si indemna prietenii de pe Facebook sa doneze si ei kilowati institutiei sociale care le-a atras atentia cel mai mult. Numarul total al institutiilor beneficiare – scoli si licee, camine, centre de batrani si spitale – a fost de 16, acestea fiind localizate in 11 judete din jumatatea de Nord a tarii.

Prima editie a campaniei „Daruieste lumina”, una dintre cele mai mari cam-panii de social media derulate de E.ON Romania, s-a desfasurat in luna aprilie 2015, cand au fost oferiti 100.000 kWh spre beneficiul unui numar de 12 institutii – spitale, scoli, case de copii si case de batrani din 10 judete. Campania a fost continuata in decembrie 2015, cand au fost daruiti peste 200.000 kWh catre 800 de familii cu probleme, nominalizate de prieteni sau rude.

Incepand cu anul 2005, E.ON Romania a sustinut cu peste 9,3 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate sociala in comunitatile in care isi desfasoara activitatea, numarul total al beneficiarilor acestor initiative ridicandu-se la aproximativ 260.000.

Compania va continua si in 2017 sa aiba o implicare reala si de amploare in viata comunitatilor din zonele in care este prezenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.