E.ON Romania a donat 200.000 kWh pentru 10 institutii, prin campania „Daruieste Lumina”

Eon Daruieste LuminaPeste 5.000 romani s-au implicat in campania „Daruieste Lumina, derulata de E.ON Romania. Acestia au contribuit cu 200.000 kWh, printr-un mecanism social, pentru cele 10 institutii beneficiare.

In total, compania a donat 1.000.000 kWh de energie, in cadrul celor 6 editii derulate pana acum, prin contributia utilizatorilor din retelele sociale.

In premiera, anul acesta, romanii cu conturi de Facebook si Instagram au avut la dispozitie trei modalitati diferite de a se implica in campanie. Acestia au putut sa dea Share felicitarilor personalizate create pentru fiecare institutie in parte, sa instaleze rama ”Daruieste Lumina” la poza de profil de Facebook sau sa foloseasca filtrul de Instagram dedicat campaniei. Orice varianta au ales, acestia au contribuit cu 50 kWh pentru institutia pe care au nominalizat-o, fara sa ii coste nimic.

Varianta cea mai populara a fost reprezentata de distribuirea in retelele sociale a felicitarilor personalizate, pentru fiecare institutie in parte.

Institutiile incluse in editia din acest an a campaniei sunt : Casa de copii Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc, Caminul pentru Persoane Varstnice Targu Mures, Liceul Special Sfanta Maria Arad, Asociatia Steps of Hope Sibiu, Gradinita Speciala Falticeni, Centrul pentru Educatie Incluziva Dumbraveni, Asociatia de Caritate Proiect Theodora Cluj-Napoca, Centrul pentru Educatie Incluziva Christiana Bocsa, Congregatia Fiicelor Sf. Maria Iasi si Centrul de Recuperare Copii Podul Lung Timisoara.

Cantitatile de energie oferite de E.ON Romania vor fi scazute din factura de energie electrica sau gaze naturale a institutiilor beneficiare.

Campania s-a bucurat de sustinerea mai multor bloggeri si influenceri, care au aflat direct de la sursa povestile emotionante ale fiecarei institutii beneficiare.Mai mult, felicitarile personalizate au fost realizate impreuna cu unul din cei mai populari creatori de continut de pe platformele de socializare, Flick.

Incepand cu anul 2005, E.ON Romania a sustinut cu peste 14 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate sociala in comunitatile in care isi desfasoara activitatea, numarul total al beneficiarilor acestor initiative ridicandu-se la aproximativ 310.000.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.