E-on Romania: Directioneaza 100.000 de kilowati catre cei care au nevoie de lumina

E-on Romania iti ofera sansa de a dona 1 Kilowatt celor care au nevoie de bucurie.  Prin intermediul campaniei E on - -daruieste-lumina“Daruieste Lumina”, derulata pana pe 20 aprilie, poti dona 1Kwh pentru a aduce un zambet celor nevoiasi din cele 12 centre inscrise in campanie, precum spitale, scoli, case de copii si case de batrani. Compania  pune la dispozitie 100.000 de kilowati, in energie electrica sau echivalentul lor in gaz, iar tu alegi unde sa se duca lumina si caldura! Pentru a ajuta pe cineva in nevoie, intra pe site-ul campaniei, da click si alege catre cine vrei sa se duca kilowatul tau.

“Cei care aleg sa directioneze acesti kilowati trebuie sa stie ca acesta nu vine din factura lor, ci este donat de E.ON. 1 kWh poate ca pare putin, dar  el poate tine aprins un bec de 100 de wati timp de 10 ore! Sau poate incalzi masa a cel putin 5 persoane. Mai avem de dat 95.000 de kilowati!”, spun initiatorii campaniei.

Kilowatul tau se poate duce inspre copiii care iubesc scoala in ciuda deficientelor de vedere, a celor care intra in liceu copii pofticiosi si ies maestri bucatari sau a celor care viseaza sa schimbe lumea.
Alege sa donezi catre SCOLI, iar caldura si lumina vor ajunge la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara „Terezianum”, Colegiul National „Octavian Goga”, Liceeu Special pentru Deficienti de Vedere Cluj-Napoca sau Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu”.
Nevoie de tine au si cei din SPITALE, catre care au ajuns pana acum 687 kwh. In Spitalul de Psihiatrie „Sfantul Nicolae” din Roman sunt oameni lasati in deznadejde si disperare de rudele care au plecat departe. La Centrul de Transfuzie Sanguina Salaj poti darui sansa la viata si la Spitalul Orasenesc Otelu-Rosu puteti usura plata facturilor.
Bunicilor de la Caminul de Batrani „Sfintii Constantin si Elena” din Iasi, la care au ajuns 603kwh, le-ar prinde bine o mangaiere. Pe copiii cu dificiente profunde si nevoie institutionalizati la Centrul Scolar de Educatie Incluziva „Aurora”,  din Resita, Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Nr. 2 din Comanesti si din Centrul de Pedagogie Curativa Simeria ii puteti ajuta sa devina oameni cat mai intregi. Cu speranta ii puteti hrani si pe copiii cu mezini ingrijiti de Asociatia „Steps of Hope” din Daia – Sibiu, indrumandu-le pasii catre o lume mai sigura. La toti acesti copii au ajuns pana acum 903 kwh.
Pentru mai multe detalii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.