E.ON Romania: Peste 7 milioane euro investiti in proiecte de responsabilitate corporativa

E.ON_RomaniaIn ultimii sase ani, E.ON Romania a investit aproape 7 milioane de euro in proiecte de responsabilitate corporatista. In fiecare an, compania a dezvoltat si sustinut numeroase proiecte pentru comunitate, accentul fiind pus pe initiativele din domeniile educatiei, culturii, sportului, sigurantei si sanatatii. Parteneriatele strategice semnate cu Serviciul Mobil pentru Urgenta si Descarcerare (SMURD) si cu Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) au fost concretizate intr-o serie de proiecte nationale care au vizat siguranta populatiei, precum E.ON_Romania_RISC_Renunta_Improvizatiile_sunt_catastrofale_2012_bandajsi sprijinirea specialistilor celor doua institutii partenere in activitatile de interventie pentru salvarea celor aflati in situatii critice.

Frank Hajdinjak_CEO E.ON Romania„Prezenta E.ON in comunitate, fie ca vorbim de activitatea curenta a companiilor, fie ca vorbim de proiecte de responsabilitate corporatista, este dovada deschiderii si interesului pentru dialog, pentru comunicare, pentru cunoasterea in profunzime a comunitatii in care ne desfasuram activitatea, a nevoilor clientilor, precum si a preocuparii de a veni in sprijinul acestora, acordandu-le suport si servicii de calitate”, a declarat Frank Hajdinjak, Director General E.ON Romania.

Mai mult, E.ON a dezvoltat o serie de programe educationale, prin intermediul carora, in ultimii 6 ani peste 130.000 de copii au beneficiat direct de lectiile despre energie sustinute de voluntari E.ON.

De la venirea sa in Romania, E.ON a investit peste 1,1 miliarde euro si a virat catre stat peste 1,2 miliarde euro sub forma de impozite si taxe. Compania a anuntat, recent, ca pentru 2014 a bugetat investitii de peste 400 milioane de lei, cele mai mari din ultimii noua ani.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.