EA-The Entrepreneurship Academy lanseaza prima competitie nationala pentru liceenii si studenti

Poza Entrepreneurship AcademyEA-The Entrepreneurship Academy lanseaza prima competitie nationala pentru liceenii si studentii in anul I pasionati de business, management, antreprenoriat si intraprenoriat.

Competitia antreprenoriala EntrepreNation CityStart incepe in doua orase simultan. Pe 17 noiembrie, elevii de liceu si studentii de anul I din Bucuresti si Galati vor invata sa faca un plan de business, vor participa ateliere de “Idea Generation” si „Business Plan”, dupa care, timp de patru luni, vor lucra in echipe, la business-ul lor.

Antreprenori cu experienta si studenti care au deja un business ii vor ghida pe participantii EntrepreNation CityStart.

Antreprenoriatul si intraprenoriatul castiga tot mai mult teren printre liceenii din Romania, care gasesc in aceasta alegere o doza mai mare de libertate, autonomie, responsabilizare si  posibilitatea de a genera un impact pozitiv in comunitate. Experienta pe care o avem in lucrul cu tinerii intre 16 si 20 de ani si nu numai, ne-a facut sa realizam ca printre cele mai importante calitati ale celor care isi doresc sa aiba un impact (fie ca vorbim de antreprenori sau persoane care ocupa pozitii in top/middle management) sunt curajul, capacitatea de a lucra in echipa, puterea de a risca, de a castiga, dar si de a gresi. Aceste valori dorim sa le transmitem tinerilor care vor participa in urmatoarele 4 saptamani la EntrepreNation CityStart, ajutandu-i sa-si dezvolte aptitudini antreprenoriale care ii vor ajuta sa se diferentieze indiferent de parcursul profesional pe care il vor alege”, a declarat Ilinca Paun, CEO si decan al EA – The Entrepreneurship Academy.

In toate cele opt orase in care se va desfasura competitia, antreprenori cu experienta vor fi alaturi de participanti. Impreuna cu studenti ai EA – The Entrepreneurship Academy, care au deja un business si multa inspiratie, ii vor ghida sa genereze idei cu impact intr-o competitie in care sunt provocati sa construiasca idei de afaceri.

Apoi, timp de 4 luni de zile, participantii vor intra intr-un program de mentorat si antreprenoriat sustinut de echipa EA, pentru a implementa si testa ideile de afaceri generate in timpul competitiei.

Castigatorii vor primi burse de studiu la EA – The Entrepreneruship Academy si accesul intr-un program antreprenorial concentrat.

Echipele castigatoare vor fi anuntate in luna aprilie 2019, in cadrul finalei EntrepreNation CityStart si premiate cu burse de studiu la EA- The Entrepreneurship Academy a caror valoare totala este de peste 50.000 euro.

Apoi, acestia vor intra intr-un BootCamp, un program antreprenorial concentrat de 7 zile. Fiecare castigator va iesi din acest program cu un plan de business viabil, pe care-l va implementa avand la dispozitie sedinte de mentorat oferite de catre studentii si antreprenorii din reteaua EA – The Entrepreneurship Academy.

Urmatoarele editii EntrepreNation CityStart sunt in Bucuresti (17 noiembrie), Galati (17 noiembrie), Craiova (22 noiembrie), Brasov si Timisoara (23 noiembrie), Sibiu si Cluj Napoca (24 noiembrie), Iasi (8 decembrie).

Competitia nationala EntrepreNation CityStart este organizat in parteneriat cu Banca Transilvania.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.