Echipa CSRmedia.ro: Romanian CSR Awards 2020 si-a desemnat astazi castigatorii

Romanian CSR Awards 2020Cea mai importanta competitie dedicata Responsabilitatii Sociale Corporative – Romanian CSR Awards 2020 – si-a desemnat astazi  castigatorii.

Pentru prima data, Gala Romanian CSR Awards, a fost organizata online, pe  platforma Cisco Webex.

Evenimentul a reunit  peste 120 de oameni din companiile autohtone care au inscris in competitie 246 de proiecte.

Au fost acordate 62 de premii si mentiuni companiilor care au derulat anul trecut proiecte cu impact in comunitati, in cele 10 sectiuni ale Competitiei.

De asemenea, in cadrul Galei au fost acordate si patru Premii Speciale, castigatorii acestora fiind nominalizati de catre echipa CSRmedia.ro.

La categoria CEO for CSR castigator in acest an a fost Sergiu Manea – CEO BCR, iar Leader CSR a fost desemnata – Ana Katharina Scheidereiter – CSR Manager -Kaufland Romania.

Vladimir Draghia si-a adjudecat premiul Star CSR pentru implicarea de care a dat dovada in promovarea unor cauze sociale, iar ELI Neicut (www.elivorbeste.ro), a fost desemnata Vlogger-ul Responsabil al anului 2019.

In cadrul Galei din acest an a fost lansata si Revista de Colectie “100 de Oameni care fac Bine”, ce cuprinde 100 de Interviuri, cu 100 de Oameni, din 100 de Companii!

 

Lacramioara Botezatu CSR Awards 2020“Ma bucur ca, si in aceste conditii de criza, am reusit sa reusit sa organizam acest eveniment Coperta - Revista 100 de Oameni care fac Bineatat de asteptat de Oamenii de care Fac Bine in companiile autohtone.

Chiar daca am pastrat distanta, am reusit sa ne conectam sufleteste, si sa ne bucuram, ca in fiecare an, de tot Binele facut prin proiectele castigatorilor.

Multumim tuturor celor care au inscris proiecte in competitie si partenerilor care au avut incredere in noi si au sustinut organizarea acestui eveniment”, a declarat Lacramioara Botezatu, organizator al competitiei Romanian CSR Awards.

 

 

Lista completa a castigatorilor va putea  fi gasita pe site-ul competitiei www.CSRawards.ro


 

Evenimentul a fost sustinut de companiile: Penny Market,in calitate de PARTENER STRATEGIC, si de catre Unilever, KFC, Ursus Breweries, Coca-Cola HBC, Holcim,si  CEZ Romania.
Sustinatori ai Galei au fost companiile: GoodSign, LUC by Raluca Barbu, Mind Shop si The Flower Society.
Partenerii Media ai acestei competitiei: CSRmedia.ro, CAFEmedia.ro, CSRLeaders.roBussines 24, Romania Pozitiva, TheTrends.ro  ComunicatedeAfaceri.ro, Ziare.com si wwwCSRNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.