CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

Echipa CSRMedia vă urează SĂRBĂTORI FERICITE ȘI LA MULȚI ANI!

Echipa CSRMedia dorește să își exprime recunoștința sinceră față de cititorii noștri și partenerii noștri de încredere pentru întregul sprijin acordat în cursul anului 2023.
Împreună, am parcurs un an plin de succese, dedicat informării și promovării inițiativelor de sustenabilitate, iar realizările noastre comune sunt demne de sărbătorit.

Ca o recunoaștere a eforturilor depuse de echipa CSRMedia.ro în promovarea sustenabilității în acest an Publicația CSRMedia.ro a fost premiată de către Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu, pentru Spiritul Civic și vocea puternică în promovarea Valorilor Sustenabilității. Seara Regală dedicată Curajului Civic a avut loc în Sufrageria de Stat de la Palatul Regal și a fost dedicată acelor persoane care au demonstrat curaj civic prin realizarea și ducerea la bun sfârșit a meseriei pe care o practică.

Realizările Echipei CSRMedia în anul 2023:

1. Peste 2000 de știri despre proiecte și campanii de sustenabilitate:

În cursul acestui an, echipa noastră a adus în atenție peste 2000 de știri relevante despre acțiuni de sustenabilitate, contribuind la creșterea gradului de conștientizare în rândul cititorilor noștri cu privire la provocările și soluțiile legate de mediu, social și guvernanță.

2. Romanian CSR Awards – Celebrând Excelența în Sustenabilitate

Am organizat cu succes Romanian CSR Awards, un eveniment de prestigiu menit să recunoască și să premieze contribuțiile remarcabile ale organizațiilor la dezvoltarea sustenabilității. A fost o seară memorabilă în care am celebrat oamenii din domeniul responsabilității sociale corporative.

3. Romanian ESG Summit – Eveniment de Referință în Domeniul Sustenabilității:

Echipa noastră a fost mândră să organizeze Romanian ESG Summit, un eveniment de referință în domeniul sustenabilității, unde lideri de opinie, experți și părți interesate au împărtășit cunoștințe și perspective pentru a promova practici de guvernanță responsabilă și integrare ESG în mediul de afaceri.

Mulțumim Cititorilor și Partenerilor Noștri

Eforturile noastre nu ar fi avut același impact fără susținerea dumneavoastră constantă. Prin citirea, distribuirea și implicarea activă în discuțiile noastre, ați fost parte integrantă a comunității noastre de sustenabilitate. Sunteți sursa noastră de inspirație și motivație.

Partenerilor noștri, vă mulțumim pentru parteneriatele solide și colaborările constructive. Împreună, am reușit să amplificăm vocea sustenabilității și să influențăm pozitiv schimbările în comunitățile noastre.

În încheiere, suntem recunoscători pentru fiecare moment petrecut în comunitatea noastră și suntem determinați să continuăm să aducem la lumină și să promovăm acțiunile pozitive care contribuie la un Viitor Sustenabil.

CSR Awards

SĂRBĂTORI FERICITE ȘI LA MULȚI ANI!

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.