Echipa de fotbal a liceului Mircea Eliade, pe stadionul Santiago Bernabeu

In perioada 6 – 9 octombrie, echipa de fotbal a liceului Mircea Eliade din Bucuresti, va purta culorile nationalei Romaniei la finala mondiala a Cupei Danone, de la Madrid. Liceeni bucuresteni vor juca pe stadionul Santiago Bernabeu, alaturi de reprezentantele altor 39 de tari. Alaturi de micii fotbalisti se va afla si Zinedine Zidane, marele fotbalist francez, ambasadorul Danone Nations Cup.

La nivel national, turneul din 2011 al Cupei Hagi Danone a adunat 214 echipe si peste 2.900 de jucatori la cele sapte faze zonale si la turneul final de la Timisoara. “Competitii ca aceasta dovedesc faptul ca avem resurse, ca exista copii talentati si ca fotbalul nostru are viitor. Acesti copii au nevoie de incurajare, sustinere si multa incredere în aceasta perioada. Sunt sigur ca ne vor reprezenta cu mandrie la finala de la Madrid”, a declarat Gheorghe Hagi, ambasadorul competitiei Cupa Hagi Danone. “Admir ambitia, talentul si spiritul de fair play al acestor copii. Ei au beneficiat de modele exceptionale, ale unor mari fotbalisti romani, si sunt convins ca generatia lor va aduce multe bucurii iubitorilor de fotbal din Romania”, a declarat Stéphane Batoux,  director general al Danone Romania.
Cupa “Hagi Danone” este organizata cu sprijinul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si al Federatiei Romane de Fotbal. La nivel mondial, Danone Nations Cup este cea mai importanta competitie fotbalistica pentru copii sub 12 ani, sustinuta de FIFA.
Informatii si fotografii oficiale sunt disponibile pe www.cupahagidanone.ro si pe www.facebook.com/cupahagidanone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.