Echipa Genpact, pentru a doua oara pe santierul Habitat din Dezmir

O echipa de 15 angajati ai companiei Genpact au lucrat sambata, 6 octombrie, pe santierul Habitat for Humanity din Dezmir, judetul Cluj. Angajatii Genpact au contribuit astfel cu 105 de ore de voluntariat in proiectul de constructie „Primii pasi spre ACASA!” pentru familia Adrian si Ancuta Vlaic, demarat de Habitat for Humanity Cluj in luna aprilie 2012. Echipa Genpact este a doua echipa nationala care lucreaza pentru cea de-a 76-a locuinta Habitat in Cluj, in continuarea celorlaltor sase echipe internationale care au lucrat pana in acest moment la noua locuinta a familiei. Cei 15 voluntari Genpact din Cluj-Napoca au lucrat la aplicarea foliei si a vatei minerale la mansarda casei.

”De doi ani, Genpact este alaturi de noi, dar si de cele trei familii in nevoie, la locuintele carora au lucrat. Mai mult decat atat, angajatii Genpact s-au implicat si in alte proiecte Habitat Cluj, pentru care au organizat sau au fost implicati in campaniile din companie, organizate de insasi angajatii acesteia, cu scopul de a mobiliza resurse pentru proiectele noastre”, a declarat Ludmila Pop, Manager Dezvoltare Resurse Habitat for Humanity Cluj.

Majoritatea voluntarilor Genpact au fost pentru prima oara pe un santier Habitat Cluj.

“Vroiam de foarte mult timp sa ma implic, iar acum este sansa mea. E un lucru frumos ca la compania la care lucrezi sa ti se ofere oportunitatea sa lucrezi pentru ceva ce iti place, cu oameni cu care iti place sa lucrezi. Imi doresc sa fac mai mult pentru familia la care vom lucra si sa le vad bucuria cand casuta lor va fi gata”, a declarat Raluca Drobut membra a echipei Genpact.

Adrian si Ancuta locuiesc impreuna cu cei doi copii mici intr-un spatiu de 20 metri patrati inchiriat de la prieteni, o bucatarie de vara transformata de cei doi soti in dormitor, cu un hol mic si o baie improvizata. Peretii sunt umezi, iar in incapere se simte un permanent miros de igrasie. Nu au vrut sa accepte ca acesta este viitorul lor si au concesionat de la primarie un teren in localitatea Dezmir, la 12 km de Cluj-Napoca si, cu putinele economii, au ridicat fundatia viitoarei locuinte. Cand au ramas fara resurse, in 2011, familia a intrat in programul de constructie al Habitat Cluj.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.