Edenred Romania ofera 20.000 de mese gratuite, pentru a sustine restaurantele afectate de pandemie

Hai la Masa!-campanie Edenred RomaniaEdenred Romania ofera contravaloarea a 20.000 de mese gratuite la restaurante din toata tara, in cadrul campaniei de sustinere a restaurantelor grav afectate de pandemie – „Iesim la Masa!”.

Campania face parte din programul global al Grupului Edenred, „More than Ever”, si se desfasoara pana pe 25 noiembrie in reteaua de comercianti parteneri Edenred.

Obiectivul principal al campaniei este sa stimuleze cat mai multi clienti sa isi reia obiceiul de a manca in oras.

Programul „Iesim la Masa!” se adreseaza utilizatorilor Edenred Ticket Restaurant® care isi achita  masa in sectorul HORECA cu cardurile de masa.

edenred„Intr-un  moment critic pentru segmentul HORECA, unul dintre sectoarele cele mai afectate de blocajul din ultimele luni, ne dorim sa le fim alaturi partenerilor nostri si sa le oferim un sprijin real pentru a-si relua activitatea si a reincepe sa creasca. Chiar daca inca nu s-au deschis toate restaurantele, terasele sunt pregatite si isi asteapta clientii, la fel cum restaurantele cu livrare la domiciliu asteapta comenzile utilizatorilor nostri. Lansam acum cel mai mare program de sustinere a restaurantelor in cadrul caruia oferim contravaloarea a 20.000 de mese utilizatorilor Edenred Ticket Restaurant®. Iesind la masa la terase, venim in mod real in sprijinul business-urilor din aceasta industrie, care trebuie sa se adapteze noii normalitati, reluandu-ne, treptat, si viata sociala de dinainte”, a declarat Dana Sintejudean, Managing Director Edenred Romania.

Campania desfasurata de Edenred este cel mai mare proiect de sustinere a restaurantelor, teraselor, cantinelor, unitatilor de catering, cafenelelor si restaurantelor cu livrare la domiciliu anuntat in Romania.

Angajatii care au efectuat cel putin o tranzactie la un restaurant, terasa, cantina, pizzerie, unitate de catering, ceainarie, cofetarie, bufet, cafenea, restaurant cu livrare sau ridicare comanda din locatie etc. din reteaua de parteneri  Edenred, in perioada 1 iunie – 20 septembrie 2020, pot primi saptamanal, prin tragere la sorti, premii sub forma de vouchere valorice pentru a isi achita masa la unul dintre restaurantele partenere selectate chiar de ei, daca se inscriu pe www.edenred.ro/iesimlamasa.

Edenred le ofera beneficiarilor sai cea mai mare retea de mii de restaurante prezente la nivel national, care accepta plata cu carduri de masa Edenred Ticket Restaurant®. 

Campania „Iesim la Masa!” este unul dintre proiectele pe care Edenred Romania le implementeaza in aceasta perioada in contextul situatiei provocate de pandemia COVID-19, pentru a veni in sprijinul comerciantilor parteneri si al beneficiarilor solutiilor sale digitale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.