Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Electrica a donat 240.000 de euro spitalelor din zonele in care isi desfasoara activitatea

electricaGrupul Electrica, prin companiile sale de furnizare, servicii  si distributie a energiei electrice, a donat 240.000 de euro in sprijinul unor spitale din Bucuresti, Ploiesti, Brasov si Cluj.

Sumele donate sunt folosite pentru achizitia de aparatura medicala absolut necesara pentru tratarea pacientilor afectati de noul virus, precum si de echipamente de protectie pentru personalul medical medical, astfel:

  • SDEE Transilvania Nord – 30.000 de euro catre Spitalul Judetean de Urgenta Cluj;
  • SDEE Transilvania Sud – 30.000 de euro catre Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brasov;
  • SDEE Muntenia Nord – 30.000 de euro catre Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti;
  • Electrica Furnizare SA – 30.000 de euro catre Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, din Bucuresti;
  • Electrica SERV – 30.000 de euro catre Institutul National de de Boli Infectioase Matei Bals, din Bucuresti.

Electrica Furnizare a contribuit, cu aproximativ 90.000 de euro, si la “Campania nationala de informare si prevenire a contaminarii cu noul Coronavirus”, implementata de Crucea Rosie Romana, pentru achizitia de masti sanitare de unica folosinta.

In acelasi context, angajatii Electrica sunt implicati intr-o campanie interna de strangere de fonduri pentru Spitalul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, in vederea achizitionarii de carucioare pentru pacienti, parte dintre acestea fiind deja donate unitatii medicale.

Traversam o perioada dificila in care avem nevoie, mai mult ca niciodata, sa fim uniti si sa ii protejam pe toti cei din jurul nostru. In acelasi timp, trebuie sa ii sprijinim cu tot ce putem pe cei care au grija de noi, de famiile noastre, de colegii si de prietenii nostri. Intreg personalul medical aflat, acum, in linia intai merita respectul, consideratia si ajutorul nostru. In aceste zile, ei sunt cu adevarat niste eroi, asa cum, pastrand proportiile, sunt si electricienii nostri aflati tot in prima linie, pe teren, pentru a asigura alimentarea cu energie electrica, indiferent de vreme si de vremuri”, a declarat Corina Popescu, Director General Electrica.

Inca de la debutul acestei situatii, Grupul Electrica a adoptat o serie de masuri speciale pentru protectia clientilor, angajatilor si partenerilor sai, precum si de limitare a extinderii Covid-19. Planul de rezilienta existent la nivel de Grup a fost actualizat cu promptitudine pentru a raspunde situatiei exceptionale de la nivel national.

Totodata, Electrica incurajeaza partenerii si clientii sa foloseasca modalitati de relationare indirecte, on-line sau telefonic, pentru solutionarea diverselor solicitari, si sa apeleze la metodele de plata on-line.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...