Electrolux a introdus noi etichete energetice pe toate modelele sale de aspiratoare

ElectroluxElectrolux a introdus noile etichete energetice pe toate modelele sale de aspiratoare, incepand cu luna septembrie. Aceasta eticheta este identica in toate statele Uniunii Europene si promoveaza standardul european in ceea ce priveste consumul de energie. Noile reglementari sunt aplicabile tuturor modelelor electrice, cu fir, inclusiv modelele hibrid. Aceste reglementari nu includ urmatoarele categorii de aspiratoare: cu functionare pe baterii,Electrolux_Eticheta Energetica robotice, industriale si centralizate.

Carmen Georgescu_Marketing Manager East Europe South Cluster, Electrolux„Aceste noutati sunt aduse atat la nivelul consumului de energie, pentru a proteja mediul, cat si la nivelul performantelor, pentru a obtine cele mai bune rezultate la curatenie. Introducerea etichetelor ecologice este o confirmare a angajamentului nostru de a oferi consumatorilor produse la cele mai ridicate standarde, in conformitate cu normele europene. In prezent, toate modelele de aspiratoare care se gasesc pe piata respecta reglementarile introduse de catre Uniunea Europeana iar pe viitor vom continua sa aducem produse inovatoare, adaptate nevoilor utilizatorilor”, a declarat Carmen Georgescu, Director de Marketing si Comunicare al Electrolux Romania.

Noile etichetele energetice sunt similare cu cele deja existente pe frigidere sau masini de spalat, insa sunt adaptate pentru categoria aspiratoarelor. Acestea vor analiza performantele aspiratoarelor din mai multe puncte de vedere, respectiv: eficienta consumului raportat la colectarea prafului de catre utilizator (aceasta trebuie sa fie mai mica de 1.600 W); consumul anual de energie – curatarea unei suprafete de podea de 87 mp aspirata de 50 de ori pe an; re-emiteri de praf: procentul de praf re-emis în aerul evacuat de aspirator raportat la praful colectat de acesta; nivelul acustic; aspirare, mocheta: (performanta la curatare) etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.