Electrolux si Casa Regala au organizat un cooking caritabil pentru batrani

Compania Electrolux si Casa Regala a Romaniei au organizat, recent, la Palatul Elisabeta un cooking caritabil pentru zeci de batrani singuri, beneficiari ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei. In cadrul evenimentului, patru bloggeri culinari, asistati de Principesa Margareta, au gatit bucatele alese. Intr-o atmosfera de sarbatoare, cei patru bloggeri, respectiv:  Andreea Juganaru, Daniela Burlacu Visternicu, Isabela Dobrin si Elena Padurariu , au gatit pe echipamentele Electrolux din bucataria regala briose cu banane si ciocolata, fursecuri cu ghimbir, paste cu pui si ciuperci si sarmale de post. Preparatele gatite au ajuns, cu ajutorul voluntarilor din cadrul programului „Niciodata Singur”, la persoanele varstnice singure, greu deplasabile, pe care Fundatia Principesa Margareta a Romaniei le asista la domiciliu.

“Ne bucuram nespus ca, in preajma sarbatorilor, am reusit sa ne intalnim din nou in bucataria Casei Regale a Romaniei si sa gatim impreuna cu cei 4 bloggeri culinari si in prezenta A.S.R Principesa Margareta pentru o cauza nobila. Ii multumim A.S.R Principesa Margareta pentru sprijinul acordat in organizarea acestei actiuni caritabile”, a declarat Carmen Georgescu, Marketing Manager East Europe South Cluster Electrolux.

Mai mult, o parte dintre dulciurile pregatite au fost oferite de Electrolux copiilor prezenti la evenimentul «Seri de poveste», unde Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei a citit povesti celor mici.

In iunie 2010, Electrolux a devenit partener al Casei Majestatii Sale Regelui, iar din mai 2011 a primit statutul oficial de Furnizor al Casei Regale a Romaniei si a dotat cu aparatura electrocasnica bucataria Palatului Elisabeta, precum si bucatariile Palatului Savarsin.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.