Elevii Scolii Britanice din Bucuresti, premiati de Ilie Nastase

Scoala Britanica din Bucuresti (BSB) a organizat, recent, a 13-a editie a Cupei sportive “Ilie Nastase” (Ilie Nastase Sport Trophy). Peste 420 de elevi si aproximativ 200 de familii si sustinatori au celebrat, astfel, Ziua Sportului. Desfasurat pe Stadionul Iolanda Balasz Söter, evenimentul a inclus probe de atletism clasice (100 de metri alergari, saritura in inaltime, saritura in lungime, cursa cu obstacole, etc), dar si altele, mai speciale, cum ar fi: tragerea la poarta, cursa cu apa, cursa cu lingura si ou, alergarea in sac, aruncarea sacului cu fasole  etc. Cupa “Ilie Nastase” este un eveniment anual conceput ca o competitie sportiva intre cele 4 “Case” ale scolii, numite dupa rauri din Romania – Olt, Arges, Dunare si Mures – reunind elevi cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani care concureaza pentru premiul cel mare: Trofeul “Ilie Nastase”. Acesta a fost inmanat personal de catre celebrul jucator de tenis roman echipei castigatoare, purtatoare a tricourilor galbene – Casa Olt.

“Sunt mandru sa sprijin astfel Ziua Sportului la Scoala Britanica din Bucuresti si ma bucur sa vad ca toti elevii scolii fac sport cu o asemenea pasiune. Sportul ne pregateste pentru performanta, dandu-ne tuturor ocazia de a ne depasi propriile limite si sansa de a fi oameni mai buni. Iar eu sunt 100% un suporter al acestui proiect”, a declarat Ilie Nastase, prezent la ceremonia de premiere a Zilei Sportului la BSB.

Trofeul “Ilie Nastase” este o celebrare a spiritului de echipa si o expresie a accentului pe care Scoala Britanica din Bucuresti il pune cu privire la beneficiile unui stil de viata sanatos, dieta echilibrata, exercitii fizice si fitness. Elevii concureaza individual in diversele probe ale intrecerii sportive, insa castigatoare este intotdeauna echipa – “Casa” – careia i se acorda Trofeul, in conformitate cu numarul de puncte adunate de membrii sai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.