CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

Eli Lilly Romania a incheiat un parteneriat social cu United Way

Compania Eli Lilly Romania a incheiat, recent, un parteneriat social strategic cu Fundatia United Way. In acest fel, Lilly Romania marcheaza cei 20 de ani de activitate pe piata autohtona, prin facilitarea implicarii directe a membrilor echipei Lilly Romania in proiecte de responsabilitate sociala corporativa, in tandem cu implicarea Lilly la nivel global si local. Aceasta metoda a fost identificata si stabilita prin parteneriat cu United Way si se axeaza pe doua directii. Una dintre acestea vizeaza decizia oricarui angajat Lilly de a voluntaria intr-un proiect social, care va fi sustinuta de companie prin alocarea unei zile libere, sau dupa caz, a mai multor zile libere suplimentare in acest scop. Cea de-a doua directie incurajeaza decizia oricarui angajat Lilly de a dona pentru cauzele sociale sustinute de United Way, compania urmand sa doneze o suma echivalenta cu cea data de angajati. In acest fel, impactul fiecarei contributii se dubleaza.

“Consideram ca dupa 20 de ani de activitate continua in Romania cuvantul care ne caracterizeaza este „maturitate”. De 20 de ani lucram impreuna cu partenerii locali pentru a asigura medicilor cele mai bune conditii pentru ca acestia, la randul lor, sa poata avea grija de pacienti. Vrem sa ne implicam mai mult, vrem sa oferim mai mult societatii. Astfel ca, din 20% din totalul de angajati ai companiei lucreaza in departamentul de cercetare, la nivel mondial compania alocand 5 miliarde USD pentru cercetare”, a declarat Luca Visini, Director General al Eli Lilly Romania.

Cu ocazia “Lilly Global Day of Service” (ziua mondiala Lilly in serviciul comunitatilor), adoptata și de Lilly Romania in acest an, 20 de voluntari Lilly au renovat spatiul folosit de tinerii si adolescentii cu dizabilitati mintale, proiect sustinut de United Way Romania;

“La nivel global Lilly este un partener strategic pentru noi, implicandu-se de mai bine de 90 de ani in cauze sociale si contribuind cu peste 220 de milioane de dolari la United Way. Ne bucura lansarea acestui parteneriat si in Romania, deoarece compania Lilly va sustine astfel proiecte in trei domenii foarte importante, ce reprezinta fundamentul unei vieti mai bune: educatie, sanatate si integrare economica si sociala pentru a oferi persoanelor dezavantajate sansa la o viata mai buna”, a declarat Cristina Damian, Director Executiv United Way Romania.

Compania Eli Lilly a fost prima care acum 90 de ani a oferit pacientilor cu diabet zaharat accesul la tratamentul cu insulina. Compania asigura de 20 de ani accesul neintrerupt al pacientilor si medicilor romani la importante progese stiintiifce reprezentate de medicamentele inovatoare Lilly, utilizate in tratamentul diabetului zaharat, tulburarilor psihice, oncologiei, bolilor infectioase, osteoporozei si altele.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.