ELIT acorda 160 de tablete studentilor economisti din Alba Iulia, pentru invatamantul online

elit tableteCompania ELIT ofera Facultatii de Stiinte Economice, din cadrul Universitatii “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, 160 de tablete menite sa faciliteze accesul viitorilor studenti la cele mai noi metode de invatare online.

Facultatea de Stiinte Economice va oferi aceste tablete viitorilor studenti economisti dupa confirmarea locului la una din specializarile: Administrarea Afacerilor; Contabilitate; Economia Comertului, Turismului si Serviciilor; Finante; Marketing.

In acest fel, studentii economisti din anul I 2020-2021 vor avea, toti, posibilitatea de a participa la cursuri, chiar si atunci cand acestea se vor desfasura in mediul online.

“Facultatea de Stiinte Economice din cadrul UAB mentine permanent contactul cu mediul de afaceri, pentru a le putea asigura studentilor nu doar o formare teoretica, ci si una practica ancorata in realitatea economica actuala, precum si o tranzitie lina de la scoala la viata activa. Parteneriatul cu mediul de afaceri vine sa completeze plus valoarea adusa studentilor nostri si sa sustina invatamantul economic achiar si atunci cand acesta se desfasoara in mediul online. Distantarea sociala nu ne-a indepartat de studentii si partenerii nostri, ci din contra, ne-a apropiat si mai tare, iar acest contract este dovada certa a acestui fapt. Suntem si vom ramane alaturi de studentii si partenerii nostri, indiferent de context!”, a declarat Decanul Facultatii de Stiinte Economice,

Compania ELIT este partener constant al Facultatii de Stiinte Economice, contribuind la dezvoltarea educatiei universitare in domeniul economic prin sponsorizarea diferitelor evenimente si manifestari stiintifice adresate cadrelor didactice, cercetatorilor sau studentilor Facultatii. O alta directie de sustinere a mediului universitar economic o reprezinta facilitarea insertiei tinerilor pe piata muncii prin oferirea permanenta de locuri pentru desfasurarea stagiilor de practica, iar ulterior locuri de munca.

1 Response

  1. Monica spune:

    Foarte bine! Viitorul este online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.