eMAG a dat startul programului „Talent Internship” prin care recruteaza 44 de tineri

Emag-internship 2015 Compania eMAG a dat startul programului “Talent Internship”, prin care recruteaza un numar dublu de interni comparativ cu anul trecut, intr-un program de Internship platit. Sunt deschise 44 de pozitii de stagiar pentru studentii si absolventii din Bucuresti, Craiova si Iasi. Tinerii vor face Internship in departamentele IT, Platforms, Finance si HR. Programul, aflat la cea de-a doua editie, ofera participantilor posibilitatea de a lucra alaturi de specialistii eMAG si de a acumula experienta in domenii precum software development, infrastructura IT, content&knowledEmag-Internship 2014ge management, business intelligence, contabilitate, recrutare, comunicare interna si learning & development. Anul trecut, eMAG a angajat majoritatea internilor din program.

Cristina Solea_manager_recrutare eMAG„Internii vor fi coordonati si ajutati pe parcursul intregului program de mentorii din companie. Pe langa suportul pe care il vor primi de la acestia, internii vor fi implicati si in programe de invatare, care le vor sutine dezvoltarea si integrarea in cultura si echipele eMAG. Bazandu-ne pe succesul programului de Talent Internship de anul trecut, am hotarat sa extindem numarul de locuri deschise pentru editia din 2015. In urma programului de vara trecuta, aproape toti cei 22 de studenti au fost angajati, iar in acest moment fac parte din echipele noastre”, a declarat Cristina Solea, manager de recrutare in cadrul eMAG.

Pentru Bucuresti, eMAG deschide 36 de pozitii in patru arii din business, care definesc specializarile din program: Coding Arena (IT), Platforms Rulers (Platforms), Money Talkers (Finance) si HR Wizards (HR). Unul dintre mentorii care va coordona o echipa de interni in acest an a participat ca stagiar la programul eMAG Talent Internship din 2014, in aria Software Development.

Tinerii care se inscriu in programul de internship din Craiova si Iasi vor lucra in cadrul centrelor de dezvoltare software din cele doua orase.

Programele de Internship Coding Arena (IT), Platforms Rulers (Platforms), Money Talkers (Finance) si HR Wizards (HR) se vor derula in perioada iulie – august si vor fi platite, iar la finalul acestora cei mai performanti dintre participanti pot fi angajati in cadrul eMAG.

Aplicantii pentru una din cele 44 de pozitii deschise pot completa formularele online, accesand www.emag.ro/internship pana la data de 7 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.