eMAG a donat 25 de calculatoare Colegiului National Tudor Vianu

Fundatia eMAG a donat, recent, 25 de calculatoare de ultima generatie, complet echipate, si un server de retea Colegiului National de Informatica „Tudor Vianu” din Bucuresti. Laboratorul echipat cu noile computere va fi accesibil pentru toti cei peste 300 de elevi care urmeaza cursurile acestei institutii de invatamant. Totodata, laboratorul va fi pus si la dispozitia unui centru de pregatire destinat tuturor copiilor din Bucuresti care obtin performante la informatica. Acest centru de pregatire va fi, de asemenea, finantat de Fundatia eMAG, iar elevii participanti vor avea aici cele mai bune conditii de studiu.

“Ne dorim ca toti elevii buni la informatica sa aiba posibilitatea sa se pregateasca adecvat pentru concursurile care ii pasioneaza. Avem incredere ca, folosind echipamente de calitate si antrenorii potriviti, acesti copii vor putea sa tinda spre potentialul lor maxim”, a declarat Tudor Vlad, presedintele Fundatiei eMAG.

Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” face parte din elita liceelor din România, cu accent deosebit pe performantele obtinute in domeniul informaticii. Cele 5 laboratoare ale liceului au in dotare computere vechi si neperformante, iar elevii si profesorii fac eforturi suplimentare pentru a se pregati si concura la cele mai importante concursuri si olimpiade de informatica. Numai in 2012, aproximativ 40 de elevi din „Tudor Vianu” au concurat la Olimpiada Nationala si au obtinut rezultate excelente.

Fundatia eMAG va dota in cursul saptamanilor urmatoare un al doilea laborator al Colegiului National de Informatica „Tudor Vianu” cu acelasi tip de echipamente, in colaborare cu asociatia parintilor din Colegiu.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.