Endava a organizat o strangere de fonduri pentru Casa de Copii Domnesti

Endava_Dare-to-careCompania Endava a organizat evenimentul caritabil „Dare to care”, iar fondurile stranse in urma evenimentului au fost directionate catre Casa de Copii Domnesti. Evenimentul, care a avut loc la sediul Endava din Bucuresti, a inclus si o componenta inspirationala, prin discursurile sustinute de invitati. Printre speakerii invitati s-au numarat Uca Marinescu, prima romanca ce a ajuns in Antarctica si prima femeie din lume care a atins toti cei patru poli ai Pamantului, Alex Diaconu – singurul roman care a reprezentat tara la trei campionate mondiale de trialton, Vali Oeru si Ovidiu Drugan, inEndava_actiune caritabilastructori de navigatie in cadrul scolii SetSail si Radu Bidiuc, finalist Ironman si angajat Endava.

Oana Anton, Talent Management Business Partner in centrul Endava din Bucuresti„In fiecare an ne implicam in actiuni caritabile si sprijinim diverse cauze, prin activitatile interne desfasurate in fiecare dintre centrele Endava din Romania. Colegii nostri sunt incantati sa participe la actiuni prin intermediul carora sa le aducem bucurie celor care au nevoie de o mana de ajutor si speram ca tot mai multi oameni sa se implice in astfel de activitati”, a declarat Oana Anton, Talent Management Business Partner in centrul Endava din Bucuresti.

Ca urmare a evenimentului, la care au fost prezente peste 60 de persoane, atat angajati Endava, cat si alti participanti, au fost stranse donatii valoare de peste 3.000 lei, suma a fost dublata de Endava si ulterior toti banii au fost directionati catre 17 copii de la Casa de Copii Domnesti.

Evenimentele caritabile fac parte din strategia de employee engagement a Endava. In iarna anului trecut, o trupa de teatru formata din angajatii sediului din Bucuresti al Endava a jucat pe scena teatrului Luceafarul din Iasi piesa de teatru „O noapte furtunoasa”, de I.L.Caragiale. In urma reprezentatiei de la Iasi a fost stransa o suma de peste 3.600 lei, ce a fost directionata catre Fundatia Iosif, care ofera sprijin si asistenta copiilor aflati in nevoie si familiilor acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.