ENEL a ales cei zece finalisti ai concursului City of Energy

Nu mai putin de 34 de artisti urbani au participat la competitia „City of Energy”, pentru sansa de a-si lasa amprenta asupra orasului prin pictarea unor posturi de transformare Enel. In urma unei dezbateri si a examinarii atente a juriului, Enel a ales zece finalisti ai competitiei. Acestia sunt: Cosmin Iluc, Mihai Vlad, Alexandra Albu, Ciprian Dumitriu, Elena Greta Apostol, Madalina Baracu, Marius Toma, Cornel Cristea, Alin Blembea si Lelia Spineanu. Competiția continua duminica, 23 septembrie, de la ora 12, in Parcul Tineretului din Capitala, unde cei zece competitori isi vor demonstra abilitatile in cadrul unui concurs live.

City of Energy urmareste sa informeze tinerii din mediul urban despre importanta infrastructurii energetice, promovând un model de comportament sigur in ceea ce priveste energia electrica”, spun reprezentantii companiei.

Finala le va oferi artistilor sansa de a fi unul din cei patru castigatori care vor decora peretii unei statii de transformare Enel din Bucuresti, lasandu-si astfel amprenta asupra orasului. Mai mult, fiecare castigator va primi un premiu in bani in valoare de 2.000 de lei. 

Bucurestenii sunt, de asemenea, invitati la finala de pe 23 septembrie, pentru a-i admira pe artisti pe parcursul procesului de creatie. Iar pentru ca evenimentul se doreste un promotor al artelor in general, publicul se va putea bucura si de un concert in aer liber al Corinei, precum si de mixaje asigurate de Not so Common DJ, cu Nono Semen de la ProFM in calitate de MC.

Pe langa concursul de arta urbana, va avea loc si o competitie de skateboarding pentru copiii sub 16 ani, precum si demonstratii de skateboarding profesionist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.