ENEL a inlocuit toate becurile vechi din casele comunei Izvoarele

Specialistii Enel Romania a inlocuit 7.500 de becuri vechi din locuintele comunei Izvoarele-Giurgiu cu unele eficiente energetic. Izvoarele a devenit astfel prima comuna care utilizeaza in totalitate becuri economice. Actiunea face parte din campania pentru incurajarea consumului rational de energie, cu impact asupra a mii de locuinte din Romania.

“Enel Romania sprijina cetatenii angajati in utilizarea responsabila  a energiei electrice, atat prin informatiile si campaniile pe care le desfasoara, precum si prin oferirea unui suport real. Am lansat o campanie de responsabilitate sociala cu un impact veritabil asupra consumatorilor nostri si suntem foarte mandri sa sprijinim locuitorii din Izvoarele in actiunea lor record de a inlocui toate becurile din gospodarii in decursul a 24 de ore, oferind suport pe viitor si altor comunitati dornice de a deveni campioni ai responsabilitatii in privinta consumului de energie”,  a declarat Radu Cosarca, Director Relatii Externe, Enel Romania.

Cu acest proiect, Enel contribuie la imbunatatirea si schimbarea vietii a peste 7.000 de oameni care vor servi drept exemplu si vor fi ambasadori ai consumului rational de energie electrica.

Comuna Izvoarele a fost aleasa pentru lansarea acestei initiative, dupa o evaluare riguroasa de catre un comitet desemnat de Enel Romania. Proiectul se va extinde anul viitor pentru a atrage atentia asupra utilizarii responsabile a energiei electrice si a crea studii de caz reale ale comunitatilor care aleg sa traiasca in conformitate cu ultimele standarde privind consumul responsabil de energie.

Proiectul face parte din platforma de responsabilitate sociala a Enel, care isi propune sa creeze o lume  durabila pentru generatiile viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.