ENEL doneaza 100.000 de euro pentru a sprijini activitatea Spitalului Matei Bals

Logo EnelEnel Romania, prin companiile sale de furnizare si distributie a energiei electrice, doneaza 100.000 de euro pentru a sprijini activitatea Institutului National de Boli Infectioase – prof. Dr. Matei Bals.

Donatia se va face asociatiei „Societatea de Boli Infectioase si HIV/ SIDA”, care lupta umar la umar alaturi de Institutul National de Boli Infectioase – Prof. Dr. Matei Bals impotriva COVID-19. Suma va fi folosita pentru echipamentele medicale necesare prevenirii si controlului raspandirii virusului, precum si pentru asigurarea mijloacelor medicale necesare tratarii cat mai multor persoane.

In ultimele saptamani, Enel Romania a implementat o serie de masuri menite sa contribuie la reducerea raspandirii COVID-19 din grija pentru comunitatile pe care le deserveste, pentru clienti si, de asemenea, pentru angajatii sai.

Prin urmare, toate activitatile care implica contactul direct cu publicul au fost suspendate, oferind clientilor canale alternative de comunicare. De asemenea, Enel Romania a activat regimul de munca inteligenta (tele-munca) pe termen lung pentru toate activitatile angajatilor pentru care acest regim poate fi aplicat, cu exceptia activitatilor esentiale care nu suporta amanare, care sunt necesare pentru a garanta continuitatea serviciului si securitatea sistemului electric national.

De asemenea, compania a pregatit un plan de continuitate, pentru a asigura siguranta in furnizarea de energie electrica in zonele care ar putea fi declarate „zone rosii” de catre autoritati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.