ENEL Romania a dat startul campionatului “Cupa Enel Junior”

ENEL Romania, alaturi de Fundatia Olimpica Romana si Federatia Romana de Fotbal, au dat startul Cupei Enel Junior. Campionatul de minifotbal are ca scop promovarea principiilor unei vieti sanatoase bazate pe miscare, sport si fair play intre elevii din clasele VII-VIII din sectorul 2, al Capitalei. Competitia se desfasoara in perioada 23 martie – 6 aprilie 2013, la Complexul Sportiv Ion Tiriac. Mai mult, pe durata campionatului, Enel va implementa o campanie educationala cu scopul de a-i invata pe elevii scolilor din sectorul 2 despre beneficiile utilizarii rationale a electricitatii in activitatile lor zilnice.

„Cupa Enel Junior a fost lansata cu scopul de a le oferi copiilor sansa la un stil de viata sanatos, invatand in acelasi timp mai multe despre sport, fair play si energie. Proiectul este parte a strategiei companiei Enel de a fi implicata activ in comunitate si de a creste gradul de constientizare asupra unui consum rational de energie. Mai mult, este promovata o atitudine responsabila fata de oameni si viata in general, prin sport si un stil de viata sanatos”, a declarat Radu Cosarca, director Relatii Externe ENEL Romania.

Peste 300 de copii, grupati in 32 de echipe, vor concura in perioada 23 – 31 martie in preliminarii, iar primele doua echipe clasate din fiecare grupa se vor califica in etapa urmatoare a competitiei. Etapele sferturilor si semifinalei se vor juca pe 3, respectiv 5 aprilie, urmand ca finala sa se dispute sambata, 6 aprilie 2013.

Romania este cea de-a doua tara din grupul ENEL in care se desfasoara acest proiect de responsabilitate sociala, dupa proiectul Copa Chilectra, derulat in Chile din anul 2001. Anul trecut, echipa castigatoare din Chile (Quinta Normal) a avut oportunitatea de a juca impotriva echipei de juniori de la Real Madrid, in Spania.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.