Enel Romania a lansat o noua editie a proiectului City of Energy

Meci_postr transformare 2Enel Romania a lansat a cincea editie a proiectului City of Energy, ce are ca scop transformarea Capitalei intr-un loc plin de culoare si energie. Editia a debutat si anul acesta in cadrul Turneului de Tenis ATP Nastase Tiriac. Primul post de transformare ales de Enel pentru editia din 2015 este situat in centrul Bucurestiului, in Parcul Izvor, si infatiseaza imagini din istoria tenisului. Cei patru pereti ai postului de transformare Enel aflat in Parcul Izvor din Bucuresti au fost transformati intr-o opera de arta moderna semnata de artistul Alex Baciu. Postul de transformare din Parcul Izvor infatiseaza imagini din istoria tenisului mondial, intr-o incercare de a reaminti tutuIlie Nastaseror despre radacinile si mosternirea acestui sport, dar si de a readuce in prezent detalii despre stilul si jocul deceniilor anterioare.

Postul de transformare proaspat redecorat a fost inaugurat odata cu meciul demonstrativ de dublu dintre echipa formata din Ilie Nastase si Andrei Pavel si echipa Mansour Bahrami si Henri Leconte, de cealalta parte a fileului. Mai mult, cele patru vedete ale tenisului au fost prezente la inaugurare, in Parcul Izvor, unde au facut schimburi de mingi cu jucatori imbracati in echipamente de tenis specifice secolului trecut, desprinsi parca de pe peretii transformatorului”, au declarat initiatorii proiectului.

Proiectul City of Energy a debutat in anul 2011 cu un concurs de design la care au participat cei mai cunoscuti artisti urbani ai momentului, printre care nume deja cunoscute precum Saddo, Sinboy sau Pisica Patrata si a continuat cu o expozitie de becuri de dimensiuni umane, pictate creativ de unii dintre cei mai talentati artisti graffiti din Romania.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.