ENEL Romania continua si in acest an parteneriatul cu Federatia Romana de Triatlon

Enel Romania si Federatia Romana de Triatlon (FRTRI) au semnat un nou acord de sponsorizare menit sa sustina dezvoltarea triatlonului in Romania si sa incurajeze un stil de viata sanatos.

Astfel, Enel Romania va sprijini pe parcursul anului 2018 activitatea FRTRI, incluzand competitii sportive organizate de Federatie sau sub egida acesteia.

oana Gherasim EnelSuntem bucurosi sa ramanem alaturi de Federatia de Triatlon din Romania in 2018 si sa ducem mai departe angajamentul nostru de a dezvolta si promova sportul ca sursa de energie pozitiva. Prin continuarea aceastei initiative, Enel isi propune sa incurajeze oamenii sa adopte un stil de viata activ si sa practice disciplina de triatlon pentru imbunatatirea calitatii vietii lor”, a declarat Oana Gherasim, Director de Comunicare Enel Romania.

Prima competitie sustinuta de Enel la inceputul anului 2018 este Campionatul Mondial de Winter Triathlon, ce se va desfasura in premiera in Romania, la Cheile Gradistei, in perioada 26-28 ianuarie. La eveniment sunt asteptati 300 de sportivi din 22 de tari. 

Federatia Romana de Triatlon va fi reprezentata in competitie de un lot de 30 de sportivi, care vor parcurge diferite distante in alergare, pe bicicleta de tip mountain bike si pe schi fond (cele mai lungi distante fiind 7 kilometri alergare pe zapada, 14 kilometri de mountain bike si 10 kilometri de schi fond).

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.