ENGIE a transformat energia de la UNTOLD, intr-o donatie de 300.000 euro catre Asociatia Daruieste Viata

Engie - 00 Untold 2017ENGIE Romania, partener oficial UNTOLD 2017, a dezvoltat in aplicatia mobila dedicata festivalului functia Energy Counter, prin activarea careia au fost contorizati pasii facuti, precum si distanta medie parcursa zilnic de catre utilizatorii activi ai acesteia.

La finalul celor patru zile de festival, Energy Counter by ENGIE a inregistrat aproximativ 45.000 de km parcursi de cei 3.400 de utilizatori activi ai functiei. Altfel spus, acestia au parcurs pe jos distanta dintre Cluj-Napoca si Bucuresti de 100 de ori.

ENGIE a donat 30 de lei pentru fiecare km inregistrat in aplicatie si astfel energia participantilor a fost transformata intr-o donatie de 300.000 de euro catre Asociatia Daruieste Viata in vederea finantarii constructiei clinicii de oncologie pediatrica din cadrul Spitalului de Copii Marie S. Curie din Bucuresti. Sectia va avea o capacitate de 80 de locuri si va beneficia de un compartiment de radioterapie, patru camere sterile, un cinematograf, spatii de recreere, de joaca si educationale.

eric-stabNe-am dorit ca pe langa statutul de partener al festivalului sa ne asociem si unei cauze de responsabilitate sociala, alaturi de partenerul nostru traditional, Daruieste Viata, si de organizatorii festivalului, dandu-le astfel participantilor ocazia sa transforme energia si magia celor 4 zile intr-o sansa la viata pentru copiii care se lupta cu boli grele, adesea necrutatoare. Asa a luat nastere ideea aplicatiei Energy Counter care a permis contorizarea pasilor si a distantei participantilor la festival atunci cand merg sau danseaza, fiecare utilizator putand transforma energia sa intr-o fapta buna”, a declarat Eric Stab, Presedinte Director General ENGIE Romania.

Programul ,,Energie pentru o sansa la viata’’ a fost lansat de ENGIE Romania, alaturi de partenerul de proiect, Daruieste Viata, si vizeaza imbunatatirea sistemului medical romanesc.

In cadrul programului, a fost modernizat Centrul de Hematologie si Transplant Medular din incinta Institutului Clinic Fundeni, a fost dotata o noua sala de operatie in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti si cu aparate de ventilatie invaziva si non-invaziva mai multe institutii medicale publice din Romania.

Pana in prezent, ENGIE Romania a investit aproximativ 1 milion de euro in sistemul medical romanesc.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.