ENGIE Romania: Programul Energie pentru o sansa la viata a ajuns si la Constanta

Conferinta de presa Energie pentru o sansa la viata- speakeri_Amalia Ang... ENGIE Romania si Asociatia Daruieste Viata au dotat Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanta cu 7 aparate de ventilatie mecanica, de importanta vitala in tratamentul pacientilor cu probleme respiratorii recurente. Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanta are, in acest moment, doar un aparat de ventilatie nEngie - O sansa la viataon invaziva, insa pentru a putea face fata nevoilor bolnavilor, necesarul de astfel de aparate este de 10. Pacientii cu afectiuni grave precum boala pulmonara obstructiva cronica, edemul pulmonar acut sau insuficienta respiratorie hipercapnica pot fi ajutati cu astfel de echipamente, acestea actionand ca un substitut al respiratiei normale.

Eric Stab, Presedinte Director General GDF SUEZ ENERGY ROMANIAENGIE Romania sustine acele proiecte care au un impact semnificativ si de durata in comunitate. Prin acest tip de proiecte intelegem sa fim un actor responsabil, atent si receptiv la nevoile comunitatii, tinand cont de faptul ca, pentru clientii nostri, consultati in cadrul unui studiu, sanatatea este domeniul prioritar de interventie in care trebuie sa actionam. De aceea, suntem bucurosi sa putem contribui la dotarea cu echipamente medicale vitale pentru pacientii care sunt tratati in cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanta”, a declarat Eric Stab, Presedinte Director General ENGIE Romania.

Programul Energie pentru o sansa la viata a fost lansat de ENGIE Romania in anul 2013 si vizeaza imbunatatirea sistemului medical romanesc in cadrul institutiilor medicale publice, avand ca directii de actiune: modernizarea unor centre medicale de excelenta; dotarea cu aparatura medicala de inalta performanta si modernizarea unor sectii/centre din cadrul unitatilor medicale publice in vederea acordarii unor servicii medicale de inalta calitate.

In cadrul programului a fost modernizat Centrul de Hematologie si Transplant Medular  al Institutului Clinic Fundeni, in 2013, in urma unei investitii de 375.000 de euro, iar in 2014, a fost dotata o noua sala de operatie in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, printr-o investitie de 235.000 de euro facuta de ENGIE Romania.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.