ENGIE Romania si Habitat for Humanity au reabilitat o scoala din Bucuresti

habitat-engieENGIE Romania si Asociatia Habitat for Humanity Romania au reabilitat Scoala Gimnaziala nr. 125 din Bucuresti, prin proiectul “O scoala noua, un viitor mai bun”.  Unitatea de invatamant, ce gazduieste 300 de copii intre 3 si 14 ani si 50 de cadre didactice, a fost complet reabilitata si eficientizata energetic. Pe perioada vacantei de vara, aproximativ 150 de voluntari, internationali si angajati ENGIE Romania, au contribuit la realizarea lucrarilor. Scoala se afla intr-un stadiu avansat de deteriorare. Din cauza conditiilor improprii, copiii erau predispusi imbolnavirii si lipseau de la scoala. Majoritatea copiilor care invata in Scoala Gimnaziala nr. 125  provin din familii cu posibilitati financiare reduse.

amalia-anghel-engie-romaniaScoala este a doua casa pentru numeroase generatii de copii, de aceea credem ca este important ca actul educational sa se desfasoare in conditii decente si intr-un mediu cat mai prietenos. Ne bucuram ca ENGIE a putut contribui, atat prin acordarea de finantare cat si prin participarea efectiva a colegilor mei la lucrari, la construirea unui viitor mai bun pentru acesti copii”, a declarat Amalia Anghel, Manager de Comunicare ENGIE Romania.

Prin proiectul “O scoala noua, un viitor mai bun”, ENGIE continua proiectele de renovare si eficientizare energetica in parteneriat cu Habitat for Humanity Romania. Intre 2013 si 2015, cele doua organizatii au renovat si eficientizat energetic o scoala din comuna Baleni si cele 12 case sociale din cadrul SOS Satele Copiilor Romania.

Parteneriatul face parte din platforma de responsabilitate sociala a companiei ENGIE Romania Energie pentru Fapte Bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.