ENGIE Romania sustine cu 250.000 euro cadrele medicale si pacientii afectati de COVID-19

engie donatieENGIE Romania vine in sprijinul cadrelor medicale din prima linie si a pacientilor afectati de virusul SARS-COV-2 cu o contributie financiara in valoare de 250.000 de euro.

Fondurile vor fi directionate catre mai multe organizatii: Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, Daruieste Viata si HOSPICE Casa Sperantei.

Fondurile directionate catre Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania si Daruieste Viata, in cuantum de 100.000 de euro fiecare, vor fi utilizate pentru achizitia de echipamente pentru cadrele medicale, precum si de aparate de ventilatie sau materiale de stricta necesitate pacientilor confirmati cu COVID-19.

Alti 50.000 de euro sunt alocati pentru ingrijirea pacientilor cu boli oncologice, externati din spitalele destinate exclusiv pacientilor cu COVID-19 si pentru care HOSPICE Casa Sperantei ramane o alternativa pentru continuarea tratamentului a carui lipsa le-ar pune vietile in pericol.

eric-stab“Solidaritatea este foarte importanta, cu atat mai mult in perioade critice cum este aceasta pe care o parcurgem in prezent. Le multumim tuturor celor care se afla astazi in prima linie si ne ajuta pe noi toti sa trecem de aceasta grea incercare. Singuri putem face putin, impreuna mult mai mult”, a declarat Eric Stab, Presedinte Director General ENGIE Romania.

Prin aceasta contributie, compania isi reafirma sprijinul pentru imbunatatirea conditiilor din sistemul medical romanesc.

Din 2013, compania a investit 1.350.000 de euro in proiecte din domeniul sanatatii, contribuind la ameliorarea conditiilor de tratament medical pentru circa 10.000 de pacienti anual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.