Evenimentul caritabil Alergam pentru copii atrage tot mai multe vedete

In cadrul actiunii caritabile Alergam pentru copii!, organizata de Salvati Copiii Romania pe 26 mai la Baneasa Shopping City, si-au anuntat participarea tot mai multe vedete. Astfel, Daciana Sarbu, Andi Moisescu, Amalia Nastase, Dana Razboiu, Cristina Pocora, Dan Cruceru, Steven van Groningen si Valeria Racila s-au inscris la cursa de 15 minute, King of Speed.  Aceasta este o cursa contra cronometru, in cadrul careia oricine se poate inscrie pentru a alerga pe o durata de 15 minute, contra unei sume minime de 50 de lei. Inscrierile se fac la fata locului, iar persoana care va parcurge cea mai lunga distanta in acest interval va fi premiata.

In cadrul evenimentului maratonistul Gabriel Solomon, membru al Ro Club Maraton, va alerga pe banda timp de 24 de ore. Actiunea se va desfasura in beneficiul programului de reducere a mortalitatii “Fiecare copil conteaza”, desfasurat de catre Organizatia Salvati Copiii.

“Ideea acestui proiect a venit si din dorinta de a sprijini programul Fiecare copil conteaza. Consider ca ultimele studii date publicitatii privind mortalitatea infantila in Romania, precum si cauzele acesteia care denota o lipsa de educatie si informare, sunt ingrijoratoare si ca fiecare dintre noi ar trebui sa facem ceva, sa ne implicam mai mult. Aceasta cursa este aportul meu intr-o campanie caritabila care sper sa dea mai multa lumina viitorului si o sansa in plus copiilor care se vor naste in Romania, in zone defavorizate”, a declarat Gabriel Solomon.

Alaturi de Gabriel Solomon, care va alerga continuu timp de 24 de ore pentru a include Romania in topul celor mai bune 25 de rezultate inregistrate in lume in curse similare, 12 sportivi amatori vor organiza o stafeta astfel incat sa alerge cumulat cele 24 de ore. Acestia sunt: Stefan Oprina, Victor Vlad, Ioan Bocancea, Florin Szomyu, Mihai Orleanu, Cirpian Balanescu, Alex Diaconu, Florin Precup, Serban Chiurlea, Andrei Gligor, Razvan Staicu, Marian Chiriac.

Cei care isi doresc sa contribuie la cauza umanitara se pot inscrie in concursul Ghiceste numarul de kilometri pe care Gabriel Solomon ii va alerga in cele 24 de ore.

Pentru mai multe detalii click AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.