EXCLUSIV: Business Responsabil – Emisiune VIDEO dedicata domeniului CSR

Business_Responsabil_Prima_Editie_2014Cu ocazia aniversarii a 3 ani de existenta pe piata stirilor din domeniul Responsabilitatii Sociale Corporative, echipa CSRMedia.ro lanseaza emisiunea video “Business Responsabil”. In cadrul acesteia, echipa editoriala va prezenta cele mai importante evenimente / activitati din domeniul CSR realizate in tara noastra. Materialele vor fi caracterizate de adevar si buna-credinta, echidistanta, impartialitate, raspunzind interesului general. Emisiunea va putea avea si editii speciale, in functie de tabloul activitatilor de CSR din perioada respectiva. Aceasta poate cuprinde fie reportaje ample, dedicate unor anumite evenimente, fie “tablouri” de viataCP_Business-Responsabil semnate de oameni, angajati ai anumitor companii, care fac zi de zi lucruri extraordinare si pe care Romania nu-i cunoaste, inca. Emisiunile “Business Responsabil” vor putea fi urmarite in cadrul sectiunii VIDEO de pe site-ul nostru.

Lacramioara_Botezatu_CSRmedia“Ilustrarea in imagine are forta, provoaca, masoara “la cald” impactul social al proiectelor derulate de companii. Exemplele vii sunt importante nu doar pentru publicul larg, dar mai ales pentru companiile in crestere”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager CSR Media Network.

Domeniul Responsabilitatii Sociale Corporative a inregistrat in ultimii ani o crestere constanta si substantiala in Romania. Rezultatele studiilor realizate de CSRMedia.ro in 2013 si 2014, in parteneriat cu EY Romania, demonstreaza un interes mare al companiilor (46 %) de a include proiectele de CSR in strategiile lor de business.

Mai mult, potrivit reglementarilor europene, in urmatorii ani raportarea non-financiara (respectiv impactul de mediu si impactul social) va constitui o cerinta obligatorie pentru companiile cu peste 500 de angajati.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.