Federal-Mogul Motoparts: Angajatii, principala resursa in desfasurarea activitatilor de CSR

Federal-Mogul_TeamBriefing_Wipers_7Federal-Mogul, unul dintre cei mai importanti angajatori din judetul Prahova,  pune accent pe dezvoltarea profesionala si satisfactia angajatului la locul de munca. Aceasta viziune se extinde si asupra activitatilor de responsabilitate corporativa pe care compania le intreprinde. Cea mai recenta activitate de CSR a echipei Federal-Mogul Motorparts a fost un targ de gatit, care a avut loc atat in fabricile din Ploiesti cat si in biroul din Bucuresti. Astfel, angajatii au schimbat salopetele cu sorturi si castile de protectie cu bonetele de bucatari si s-au intrecut in maiestria culinara. Ei au pregatit dulciuri si aperitive care au fost apoFederal-Mogul-TeamMeeting_Braking_5i vandute catre colegi. Cu sumele de bani care s-au strans angajatii au cumparat jucarii pe care le-au daruit unor case de copii.

Toma Andreea FederalAngajatii nostri sunt resursa principala in organizarea si desfasurarea activitatilor de CSR, fiind implicati de asemenea si in procesul de elaborare al evenimentelor si actiunilor”, a declarat Andreea Toma, HR Representative, Federal-Mogul Motorparts.

In luna aprilie, angajatii Federal-Mogul Motorparts si-au dedicat o parte din activitatile zilnice educatiei extrascolare, in cadrul programului national „Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”. Aproximativ 60 de elevi din cadrul Liceului „Elie Radu” si Liceul de Transporturi (Auto) Ploiesti, au efectuat o vizita la cele doua fabrici unde, timp de doua ore, au participat la un tur de fabrica, in care le-a fost prezentat procesul de productie al placutelor de frana si stergatoarelor de parbriz. Totodata, indrumatorii in cariera au discutat cu elevii despre modul d e lucru intr-o companie mare, regulile si procedurile care trebuie respectate, cum se desfasoara activitatile zilnice pentru a putea atinge obiectivele profesionale si ale companiei dar si despre oportunitatile de dezvoltare in sectorul auto.

Avem incredere ca prin aceste activitati am adus valoare adaugata comunitatii scolare si am contribuit la imbunatatirea perceptiei elevilor asupra modului de lucru intr-o industrie foarte dinamica, asa cum este cea automotive. Nu in ultimul rand, am reusit sa imbunatatim cunostintele elevilor cu sfaturi practice si utile despre procesele de productie ale placutelor de frana si stergatoarelor”, a declarat Andreea Toma.

In paralel cu aceste demersuri, Federal-Mogul a lansat si un program destinat absolventilor, European Graduate Program, care pune la dispozitia tinerilor profesionisti sansa de a lucra in cadrul unor echipe internationale, de a-si asuma responsabilitatea pentru proiectele pe care le realizeaza si de a-si dezvolta si aptitudinile de management din prisma unor roluri de conducere pe care le vor ocupa in viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.