„Fii bine. Fa bine” – Planul companiei Aramark pentru o lume mai buna

Aramark-Trendfood-Levanteküche-H-770x434Compania americana Aramark, companie de servicii alimentare, facilitati si furnizor de servicii uniforme pentru clienti din domenii, se straduieste sa creeze o lume mai buna, avand in vedere dimensiuni economice, sociale si etice.

„Fii bine. Fa bine.” este planul de sustenabilitate al Aramark, plan ce rezuma obiectivul de a avea un impact pozitiv asupra oamenilor si planetei in urmatorii cinci ani.

Planul „Fii bine. Fa bine.” accelereaza eforturile de sustenabilitate si se aliniaza viziunii lui Aramark pentru viitor: imbunatatirea bunastarii oamenilor si reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera pana in 2025.

„Planul nostru de sustenabilitate incepe cu oamenii. Oamenii sunt in centrul a tot ceea ce facem si astfel suntem concentrati asupra bunastarii angajatilor si consumatorilor nostri, a oamenilor din comunitatile in care traim si lucram, precum si a oamenilor din lantul de aprovizionare (…).De asemenea, ne concentram asupra bunastarii planetei noastre prin minimizarea impactului asupra mediului in toate operatiunile noastre, de la produsele alimentare pe care le servim si instalatiile pe care le operam pana la vehiculele pe care le conducem.”a declarat Kathy Cacciola – Departamentul de  sustenabilitate Aramark.

Sursa foto: aramark-foodboost.de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.