Finantare de 100.000 USD pentru ONG-uri, de la Fundatia TELUS International Romania

TELUS - Rezultate FundatieFundatia TELUS International Romania Community Board continua sa ofere, pentru al patrulea an consecutiv, finantare in valoare totala de 100.000 USD organizatiilor nonprofit din Romania care deruleaza programe in domeniile sanatate, educatie sau mediu.

ONG-urile care doresc sa aplice pentru aceasta sesiune de granturi isi pot depune proiectele pana la data de 27 martie 2020, prin completarea unui formular online disponibil la acest link: grantstream.com/TELUS/form/Landing.

Valoarea finantarii oferite de Fundatie este de maximum 5.000 USD pentru fiecare proiect castigator (in cazuri speciale, 10.000 USD), iar criteriile de aplicare sunt urmatoarele:

  • Organizatia non-profit trebuie sa fie inregistrata in Romania;
  • ONG-ul trebuie sa propuna un program specific care sa implice copiii, tinerii sau familiile acestora;
  • Proiectul trebuie sa se deruleze pe durata anului 2020.

In 2019, TELUS International Romania Community Board a distribuit cei 100.000 USD catre 19 proiecte cu impact in educatie sau cu solutii sustenabile pentru sanatate si mediu. HOSPICE Casa Sperantei, A.I.P.A. (Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism), ACDB, Fundatia pentru copii abandonati PECA, Asociatia Little People, Centrul Maria Beatrice, Asociatia Valentina Romania, Zana Merciluta sunt doar o parte dintre organizatiile sustinute de Fundatie anul trecut.

Lansata in septembrie 2016, Fundatia TELUS International Romania a oferit pana in prezent finantari in valoare totala de 300.000 USD pentru 58 de ONG-uri din mai multe judete din tara, venind in sprijinul a 15.922 de beneficiari – copii, tineri si familiile lor – prin proiecte educationale si de imbunatatire a calitatii vietii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.